Κορονοϊός: LIVE η ενημέρωση για τα εμβόλια

18:03 4/1/2021 - Πηγή: NewsIt

Ο κορονοϊός μένει… κι επιμένει κι όσο βαδίζουμε προς τον «βαρύ» χειμώνα, τόσο η ανησυχία κυβέρνησης και ειδικών αυξάνεται, την ώρα μάλιστα που ο ΕΟΔΥ έχει ήδη ανακοινώσει 427 νέα κρούσματα σήμερα, με τους νεκρούς να είναι πια στην χώρα μας περισσότεροι από 5.000.

Κι αυτό διότι ο κορονοϊός

θα γίνει ακόμη πιο επικίνδυνος όσο η θερμοκρασία πέφτει και οι χώροι δεν αερίζονται, με αποτέλεσμα η πανευρωπαϊκή καθυστέρηση στο πλάνο των εμβολιασμών να κάνει τα πράγματα ακόμη πιο δύσκολα.

Click4more: Κορονοϊός: 199 κρούσματα στην Αττική και 64 στη Θεσσαλονίκη – Ο χάρτης των 427 κρουσμάτων

Στο κλίμα αυτό, ζωντανά ενημερώνουν από το υπουργείο Υγείας η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου και ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας του υπουργείου Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, για το πρόγραμμα του εμβολιασμού.

Τον λόγο πήρε αρχικά η κυρία Θεοδωρίδου, η οποία ευχήθηκε η νέα χρονιά να μας φέρει καλύτερα αποτελέσματα στο μέτωπο της πανδημίας, σημειώνοντας πως τις επόμενες μέρες αναμένουμε περισσότερες δόσεις των εμβολίων στην χώρα μας.

Ακολούθως, τον λόγο πήρε ο κ. Θεμιστοκλέους, ο οποίος τόνισε πως σήμερα έγιναν 5.655 εμβολιασμοί σε όλη τη χώρα, ενώ μέχρι τις 20/1 θα εμβολιαστούν και οι γιατροί των ιδιωτικών δομών. Στην συνέχεια, ανέλυσε το χρονοδιάγραμμα των εμβολιασμών, λέγοντας πως μέχρι τις 20 Ιανουαρίου αναμένεται να εμβολιαστούν περίπου 120.000 άτομα.

Κορονοϊός: Δείτε LIVE την ενημέρωση για τα εμβόλια

Περισσότερα σε λίγο…

To άρθρο Κορονοϊός: LIVE η ενημέρωση για τα εμβόλια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα