Φλορεντίνο Πέρεθ για Μαρσέλο: «Θέλω να του στείλω την αγάπη μου – Έφυγε ως ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία»

14:54 2/10/2022 - Πηγή: NewsIt

Ο ισχυρός άνδρας της Ρεάλ Μαδρίτης Φλορεντίνο Πέρεθ, αναφέρθηκε στα πλαίσια της γενικής συνέλευσης του συλλόγου στον Μαρσέλο, τονίζοντας ότι  «έφυγε ως ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία»

Στην εναρκτήρια εισήγηση του ο  πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης έπλεξε το εγκώμιο του Μαρσέλο, ο οποίος αποχώρησε από το σύλλογο μετά από 15 χρόνια για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Ο ισχυρός άνδρας των ”μερένχες” εξέφρασε την ευγνωμοσύνη για τον

άλλοτε αρχηγό της Ρεάλ Μαδρίτης, σημειώνοντας χαρακτηριστικά τους 25 τίτλους που κατέκτησε στο Μπερναμπέου.

“Θέλω να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία και να στείλω την αγάπη και τον θαυμασμό μου στον Μαρσέλο, τον παίκτη με τους περισσότερους τίτλους. Ολοκλήρωσε τον κύκλο του εδώ, στον οποίο έχει πανηγυρίσει 25 τίτλους. Έφτασε σε ηλικία 18 ετών και έφυγε ως ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία. Ευχαριστώ πολύ, Μαρσέλο”, ήταν τα λόγια του προέδρου της Ρεάλ Μαδρίτης.

To άρθρο Φλορεντίνο Πέρεθ για Μαρσέλο: «Θέλω να του στείλω την αγάπη μου – Έφυγε ως ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα