Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: Δοκιμασία στην Πόλη

10:43 2/11/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Φενέρμπαχτσε για την 6η αγωνιστική της Euroleague, θέλοντας να βγάλει… αντίδραση, μετά την ήττα από τον παναθηναϊκό στο ΣΕΦ για τη Baset League.

Ο Ολυμπιακός ρίχνεται

στη… μάχη της 6ηςε αγωνιστικής της Euroleague, παίζοντας στην έδρα της Φενέρμπαχτσε (19:45, Newsit.gr, Novasports Prime)

Οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν δύο σερί νίκες στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση (ρεκόρ 3-2), ωστόσο θα πρέπει να αφήσουν πίσω την ήττα που γνώρισαν τη Δευτέρα (30/10) από τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Basket League.

Απέναντί τους οι Πειραιώτες θα βρουν μια ομάδα, η οποία βρίσκεται επίσης σε ένα καλό ευρωπαϊκό… φεγγάρι, αφού μετράει τρεις διαδοχικές νίκες στη Euroleague, ενώ παραμένει αήττητη εντός έδρας στη διοργάνωση, καθώς το ρεκόρ της στην Κωνσταντινούπολη είναι 3-0 (4-1 συνολικά).

Ολυμπιακός και Φενέρμπαχτσε κοντράρονται για πρώτη φορά μετά τη συναρπαστική περσινή σειρά των playoffs, όπου οι Ερυθρόλευκοι πήραν την πρόκριση στο Final-4 του Κάουνας με 3-2.

Η… παράδοση είναι οριακά με τον Ολυμπιακό, καθώς –από το 2000 και μετά– η ελληνική ομάδα προηγείται στις νίκες με 16-15.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έχει στη διάθεσή του τους Λουκ Σίκμα και Σακίλ ΜακΚίσικ, ενώ από την άλλη ο Δημήτρης Ιτούδης δεν υπολογίζει στον Νέτο, ενώ αμφίβολος είναι ο Μαντάρ.

Διαιτητές του αγώνα είναι οι Φερνάντο Ρότσα (Πορτογαλία), Ούρος Νίκολιτς (Σερβία) και Σάσο Πέτεκ (Σλοβενία).

Αξίζει να σημειωθεί ότι και αυτή την αγωνιστική το πρόγραμμα της Euroleague είναι… μειωμένο, καθώς αναβλήθηκε η αναμέτρηση της Μακάμπι Τελ Αβίβ με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Το πρόγραμμα της βραδιάς στη Euroleague:

Ερυθρός Αστέρας – Μπάγερν (Novasports 6)

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός (Novasports Prime)

Ζάλγκιρις – Βιλερμπάν (20:00, Novasports Start)

Βαλένθια – Άλμπα Βερολίνου (21:30, Novasports 3)

Αρμάνι Μιλάνο – Μονακό (21:30, Novasports 5)

To άρθρο Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: Δοκιμασία στην Πόλη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα