Επίθεση Ρουβίκωνα με βαριοπούλες σε γραφεία της Εθνικής Τράπεζας

08:51 10/7/2020 - Πηγή: NewsIt

Στόχος επίθεσης από μέλη του Ρουβίκωνα έγινε τα ξημερώματα της Παρασκευής (10.07.2020) στα γραφεία της Εθνικής Τράπεζας στη Λεωφόρο Αθηνών.

Ήταν περίπου 04.00 τα ξημερώματα όταν ομάδα μελών του Ρουβίκωνα βρέθηκε στη λεωφόρο Αθηνών και με βαριοπούλες προκάλεσε ζημιές στα γραφεία της Εθνικής.

«Όλοι όσοι συμμετέχετε σε πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας θα μας βρείτε μπροστά σας. Στα σπίτια σας στους χώρους εργασίας σας οπουδήποτε»,

έγραψε στο Facebook ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα.

Σε κείμενο που ανέβασε η αναρχική ομάδα στο site της, αναφέρει πως η επίθεση έγινε λόγω των πλειστηριασμών και της έξωσης που έγινε πριν από μερικές μέρες σε ζευγάρι ηλικιωμένων στα Πετράλωνα.

Ο Ρουβίκωνας προαναγγέλλει κι άλλες επιθέσεις και σε άλλες τράπεζες. «Ξεκινάμε πάλι στοχοποιώντας την Εθνική που πρωτοστατεί στους πλειστηριασμούς (χωρίς φυσικά να υπολείπονται και οι άλλες σε μερίδιο ευθύνης). (…) Ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες των λόγων και των υποσχέσεών του. Από την μεριά μας δηλώνουμε την πρόθεσή μας να το τραβήξουμε όσο χρειαστεί», αναφέρουν μεταξύ άλλων.

To άρθρο Επίθεση Ρουβίκωνα με βαριοπούλες σε γραφεία της Εθνικής Τράπεζας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα