Επίθεση με οξύ το Λονδίνο – Τραυματίστηκαν 9 άνθρωποι, ανάμεσά τους τρία παιδιά

10:42 1/2/2024 - Πηγή: NewsIt

Μυστήριο καλύπτει ένα περιστατικό στο νότιο Λονδίνο όπου εννέα άνθρωποι, ανάμεσά τους μια μητέρα με τα δύο παιδιά της τραυματίστηκαν μετά από επίθεση με οξύ.

Η μητέρα με τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο αφού ένας άνδρας τους πέταξε μια ύποπτη διαβρωτική ουσία χθες το βράδυ στην περιοχή Κλάπαμ Κόμμον. Επιπλέον έξι άνθρωποι, ανάμεσα τους και τρεις αστυνομικοί, τραυματίστηκαν ελαφρά προσπαθώντας να τους βοηθήσουν.

«Τρία θύματα, μια γυναίκα και τα δύο μικρά παιδιά της, διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο για νοσηλεία», αναφέρει η αστυνομία σε ανακοίνωσή της, στην

οποία προσθέτει ότι άλλοι τρεις άνθρωποι, όλοι ενήλικες,  διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο με τραύματα.

Τρεις αστυνομικοί επίσης στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα, προστίθεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας. 

 Ένας μάρτυρας είπε στην εφημερίδα Sun ότι η μητέρα και τα παιδιά της ήταν με έναν άνδρα όταν το ζευγάρι βγήκε από ένα όχημα και άρχισαν να τσακώνονται στο δρόμο.

Ο ύποπτος έβγαλε ένα παιδί από το αυτοκίνητο και το χτύπησε βίαια στο οδόστρωμα, ανέφερε το Sky News, επικαλούμενο μάρτυρα. Λίγο αργότερα, μια γυναίκα που μάλωνε με τον ύποπτο άρχισε να ουρλιάζει «Τα μάτια μου. Τα μάτια μου. Κάλεσε την αστυνομία. Τα μάτια μου», εκλιπαρώντας για βοήθεια.

«Η πυροσβεστική εκλήθη για συμβάν με χημικά στην Λεωφόρο Λέσαρ στο Κλάπαμ απόψε», ανέφερε χθες το βράδυ η πυροσβεστική υπηρεσία του Λονδίνου σε ανακοίνωση που έστειλε με email στο Reuters.

 

“ BREAKING: Shocking Acid Attack Unleashes Chaos in Clapham! Woman & kids hospitalized. Exclusive details on this harrowing incident – Watch NOW to uncover the truth! #Clapham #AcidAttack #BreakingNews #MustWatch ” pic.twitter.com/NbtzZ8ymnV

VIDEO PRODUCTION NEWSLONDON: (@VPNLDN) February 1, 2024

Τα πληρώματα χρησιμοποίησαν ειδικό εξοπλισμό για να εντοπίσουν καυστική ουσία που πιστεύεται ότι χρησιμοποιήθηκε στο περιστατικό, προσέθετε χωρίς να διευκρινίσει περαιτέρω.

To άρθρο Επίθεση με οξύ το Λονδίνο – Τραυματίστηκαν 9 άνθρωποι, ανάμεσά τους τρία παιδιά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα