Εμβιλά: «Να ξεχάσουμε ότι είμαστε πρωταθλητές ενόψει ΠΑΟΚ»

16:27 17/4/2021 - Πηγή: NewsIt

Ο Γιοάν Εμβιλά μίλησε για την μέχρι τώρα παρουσία του στον Ολυμπιακό, αλλά και για το προσεχές ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ καλώντας τους συμπαίκτες του να μείνουν συγκεντρωμένοι και να… ξεχάσουν πως είναι ήδη πρωταθλητές.

Χαρούμενος στον Ολυμπιακό και έτοιμος να βοηθήσει όποτε και σε όποια θέση χρειαστεί δήλωσε στην κάμερα

της NOVA ο Γιοάν Εμβιλά. Ο Γάλλος χαφ των «ερυθρόλευκων» μίλησε ακόμα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ λέγοντας χαρακτηριστικά πως πρέπει να ξεχάσουν όλοι στον Ολυμπιακό ότι είναι πρωταθλητές και να συγκεντρωθούν στο ματς της Τούμπας, όπου πρέπει να έχο9υν καλή εικόνα.

Όσα είπε ο Εμβιλά στη NOVA

Για το γεγονός πως σκοράρει και αν τον βοηθάει στο να αποδίδει καλύτερα: «Είναι παρά πολλά πράγματα που με κάνουν να αποδίδω καλά. Είναι η ομάδα, οι συμπαίκτες μου το σταφ. Λαμβάνω πολλή αγάπη από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Νιώθω τη στήριξη του κόσμου και του προπονητή οπότε νιώθω απελευθερωμένος. Όμως σημασία έχει να κερδίσει η ομάδα».

Για τις αλλαγές στο σχηματισμό της ομάδας: «Ο προπονητής είναι αυτός που αποφασίζει για τα συστήματα και για το ποιοι είναι οι κατάλληλοι. Όσες φορές μου ζητήθηκε κάτι φώναξα παρών. Είμαι πάντα εδώ για να ακολουθήσω τις οδηγίες και δεν μου αρέσει να παραπονιέμαι για τυχόν αλλαγές σε θέσεις και συστήματα. Αυτή είναι η ποδοσφαιρική μου φιλοσοφία και δεν την αλλάζω γιατί ο προπονητής μου έχει δείξει απόλυτη εμπιστοσύνη και θέλω να την ανταποδώσω».

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ ανέφερε: «Θα είναι δύσκολο τα πράγματα δεν είναι εύκολα εκεί. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να ξεχάσουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος και να συγκεντρωθούμε γιατί μπορεί να είμαστε πρωταθλητές αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με το επόμενο παιχνίδι μας. Θέλουμε να δώσουμε μία καλή εικόνα και γι’ αυτό πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και κυρίως να πάμε με αποφασιστικότητα».

To άρθρο Εμβιλά: «Να ξεχάσουμε ότι είμαστε πρωταθλητές ενόψει ΠΑΟΚ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εμβιλά, ΠΑΟΚ,emvila, paok