ΠΑΟΚ: Οι εκλεκτοί του Γκαρσία για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

14:25 17/4/2021 - Πηγή: NewsIt

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό (18/4) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα για την 4η αγωνιστική των Play Offs, με τον Πάμπλο Γκαρσία να ανακοινώνει την αποστολή για το μεγάλο ματς.

Με τον Ίγκι Ίνγκασον να ξεπερνά το πρόβλημα μικροτραυματισμούς που τον ταλαιπώρησε μέσα στην εβδομάδα και να τίθεται στη διάθεση

του Πάμπλο Γκαρσία, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Οι Θεσσαλονικείες θα παραταχθούν έτσι με τα γνωστά προβλήματα, αφού κετός παρέμειναν οι Καγκάβα, Μιχάι και Περέιρα.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

H τελευταία προπόνηση της ομάδας ξεκίνησε με ένα πρόγραμμα ενεργοποίησης που περιελάμβανε δρομικές ασκήσεις, rondo και παιχνίδια ταχύτητας αντίδρασης. Στη συνέχεια διεξήχθη τουρνουά τριών ομάδων, ενώ στο φινάλε είχαμε εξάσκηση στα τελειώματα και τις στατικές φάσεις.

Το τεχνικό επιτελείο δεν υπολογίζει σε τέσσερις παίκτες ενόψει Ολυμπιακού. Ο Νίκα Νινούα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ο Άντριαν Περέιρα έκανε αποθεραπεία, ο Ενέα Μιχάι έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ ο Σίντζι Καγκάβα βγήκε στο γήπεδο και ξεκίνησε τρέξιμο.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελούν οι: Ζίβκοβιτς , Πασχαλάκης , Βιεϊρίνια , Λύρατζης , Ροντρίγκο , Βαρέλα , Ίνγκασον , Κρέσπο , Μιχαηλίδης , Μπάμπα , Τσιγγάρας , Ελ Καντουρί , Σβαμπ , Ντόουγκλας , Ουάρντα , Μουργκ , Λάμπρου , Α.Ζίβκοβιτς , Τζόλης , Σφιντέρσκι , Κρμέντσικ.

To άρθρο ΠΑΟΚ: Οι εκλεκτοί του Γκαρσία για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα