Ελένη Τσολάκη: Δεν βάζουμε την ενημέρωση στις εκπομπές γιατί τελείωσε η ψυχαγωγία

21:33 2/3/2024 - Πηγή: NewsIt

“Είναι ένα κομμάτι που δεν μπορείς να κάνεις σαν να μην υπάρχει” εξηγεί η Ελένη Τσολάκη.

Την καλή της φίλη, Νάνσυ Παραδεισανού συνάντησε στο Youtube η Ελένη Τσολάκη και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την μετάβαση από το Σαββατοκύριακο στο καθημερινό πρωινό του OPEN και την ενημέρωση στις ψυχαγωγικές εκπομπές.

“Δεν έβλεπα την μετάβαση στο καθημερινό σαν δικαίωση. Δεν αισθάνομαι δηλαδή ότι περίμενα για να δω πως θα μου πάει ή, αν θα γύριζα τον χρόνο πίσω, θα το ξαναέκανα. Ήταν κάτι

που προέκυψε.

Ήταν κάτι που, όταν έφυγε η Μπέττυ Μαγγίρα από το OPEN, που θα έκανε το πρωινό, μου έγινε η πρόταση αυτή και αποφάσισα να το κάνω. Νιώθω καλά στην εκπομπή, αισθάνομαι καλά με τα παιδιά που είναι μπροστά και κάνουμε παρέα” ομολόγησε, αρχικά, η όμορφη παρουσιάστρια.

“Νομίζω πως όλοι σκεφτόμαστε, λίγο ή πολύ, την ευρύτερη κοινωνική αλλαγή και δεν γίνεται διαφορετικά. Εμείς παίζουμε και την επικαιρότητα πια, έχοντας εντάξει το κομμάτι της καθημερινά.

Επειδή το ξανάκανα την πρώτη χρονιά του Σαββατοκύριακου, τότε που ήταν σε πάρα πολύ μεγάλη έξαρση οι γυναικοκτονίες και το metoo, δεν μπορούσαμε να το εξαιρέσουμε από την σκαλέτα. Το metoo συγκεκριμένα είχε και το ένα ποδαράκι του στο lifestyle”.

“Έχει αλλάξει η εποχή και οι ειδήσεις, αυτά που διαβάζουμε και μαθαίνουμε, η ζωή μας, το πως ασχολούμαστε όλοι με την επικαιρότητα. Είναι ένα κομμάτι που δεν μπορείς να κάνεις σαν να μην υπάρχει.

Και ο κόσμος πραγματικά είχε και έχει ενδιαφέρον να τα παρακολουθήσει όλα αυτά. Δεν είναι δηλαδή ότι το βάζεις γιατί δεν έχεις τι άλλο να παίξεις ή τελείωσε η ψυχαγωγία.

Είναι μια επιλογή που κάνεις για την εκπομπή που έχεις και την ώρα που προβάλλεται αυτή” πρόσθεσε, ακόμα, η Ελένη Τσολάκη.

To άρθρο Ελένη Τσολάκη: Δεν βάζουμε την ενημέρωση στις εκπομπές γιατί τελείωσε η ψυχαγωγία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ελένη Τσολάκη,eleni tsolaki