Δυσάρεστα νέα για τον βασιλιά Κάρολο: Επιθετικός ο καρκίνος

Επιθετική φαίνεται να είναι η μορφή καρκίνου που αντιμετωπίζει ο βασιλιάς Κάρολος, κάτι που προκαλεί θλίψη αλλά και προβληματισμό τόσο στο παλάτι του Μπάκιγχαμ όσο και σε πλήθος κόσμου του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η Κική Σονίδου, πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Γιατρών του Ηνωμένου Βασιλείου μιλώντας στο Action24 ανέφερε πως όλα τα σενάρια είναι υποθετικά καθώς δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση για την ακριβή μορφή καρκίνου που αντιμετωπίζει ο βασιλιάς Κάρολος. Η ίδια πρόσθεσε πως ο ίδιος είναι καταβεβλημένος, υποβάλλεται

σε χημειοθεραπείες και εξακολουθεί να είναι απομονωμένος.

Εξήγησε πως λόγω της κατάστασης της υγείας του, ο βασιλιάς Κάρολος δεν μπόρεσε να δώσει το «παρών» στο μνημόσυνο για τον τέως βασιλιά της Ελλάδας, Κωνσταντίνο. Πρόσθεσε πως αρχικά ο ίδιος είχε σκοπό να εμφανίζεται σε αρκετές εκδηλώσεις, αλλά κάτι τέτοιο δεν του επιτρέπεται λόγω του καρκίνου και γι’ αυτόν τον λόγο εκπροσωπείται από την αδελφή του, την πριγκίπισσα Άννα. Είπε επίσης, ότι εξαιτίας της ασθένειας, η πορεία του βασιλιά Καρόλου θα είναι πολύ διαφορετική απ’ αυτήν που εκείνος θα περίμενε όταν πριν από περίπου έναν χρόνο στέφθηκε βασιλιάς.

Η κ. Σονίδου διατηρεί καλές σχέσεις με την Ελλάδα τιμώντας τη μνήμη του πατέρα του. Σε αντίθεση με τους γονείς του, τη βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκιπα Φίλιππο, ο βασιλιάς Κάρολος φαίνεται να έχει την τύχη του παππού του, του βασιλιά Γεωργίου, ο οποίος “έφυγε” σχετικά νέος καθώς και της θείας του, της αδελφής της βασίλισσας Ελισάβετ, της πριγκίπισσας Μαργαρίτας, η οποία πέθανε από καρκίνο στον πνεύμονα.

Keywords
Τυχαία Θέματα