Ελένη Μενεγάκη και Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ξανά μαζί: Έμαθα ότι έρχεσαι κι έμεινα παγωτό

17:52 1/11/2023 - Πηγή: NewsIt

Στον καναπέ της «Ελένης» έκατσε το απόγευμα της Τετάρτης (01.11.2023) η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, που επανασυνδέθηκε τηλεοπτικά με την Ελένη Μενεγάκη ύστερα από 1,5 χρόνο.

«Ξαφνικά έμαθα ότι έρχεσαι στο κανάλι μας κι έμεινα παγωτό.

Και από ευχαρίστηση είπα: “Θεέ μου, σε ευχαριστώ, καμιά φορά έρχονται και δώρα μόνα τους”. Ξέρεις πόσο σ’ αγαπώ σαν άνθρωπο και σε εκτιμώ σαν μία μαγείρισσα καρδιάς», της είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη, υποδεχόμενη την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

«Μου έχουν κάνει πρόταση για να συμμετέχω σε ριάλιτι. Ήταν όμως τότε μία περίοδος τρέλας, πηγαινοερχόμουν στην Αμερική. Παρ’ όλα αυτά, δεν ξέρω εάν θα έμπαινα», αποκάλυψε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στο ξεκίνημα της συνέντευξης.

«Δεν είναι κάτι που με ενδιαφέρει, εμένα με ενδιαφέρει ό,τι έχει να κάνει με μαγειρική. Δεν είναι ο ρόλος μου να είμαι κριτής αλλά να είμαι στην κουζίνα, να προτείνω νόστιμες συνταγές. Έτσι νιώθω εγώ καλά», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Η Ελένη Μενεγάκη φυσικά τη ρώτησε και για το guest που θα κάνει στη σειρά του MEGA «Γη της Ελιάς». «Όταν μου το πρότειναν, τους λέω: και τι θα κάνω εγώ εκεί; Μου λένε: την Αργυρώ. Τι πιο εύκολο λοιπόν για μένα; Αν και δυσκολεύομαι στο να αποστηθίζω κείμενο. Με αντιμετώπισαν πάρα πολύ ωραία, εξαιρετική εμπειρία», είπε.

 

Η τελευταία φορά που η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκαν στο ίδιο πλατό ήταν τον Απρίλιο του 2022, όταν η γνωστή chef είχε επισκεφθεί την εκπομπή για να μαγειρέψει.

To άρθρο Ελένη Μενεγάκη και Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ξανά μαζί: Έμαθα ότι έρχεσαι κι έμεινα παγωτό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ελένη Μενεγάκη, Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, Έμαθα,eleni menegaki, argyro barbarigou, ematha