Έλενα Κουντουρά: «Στον Στέφανο Κασσελάκη είδα το πάθος και την αγάπη για την Ελλάδα»

18:01 20/5/2024 - Πηγή: NewsIt

«Όταν γνώρισα τον Στέφανο Κασσελάκη είδα στα μάτια του το πάθος, την αγάπη για την Ελλάδα, τη νοσταλγία», είπε η Έλενα Κουντουρά που κατεβαίνει υποψήφια στις φετινές Ευρωεκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ήταν σήμερα (20.05.2024) η υποψήφια ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ Έλενα Κουντουρά και μίλησε

για τις Ευρωεκλογές, την ζωή της, την εμπειρία της όσο ήταν υπουργός Τουρισμού και την εμπιστοσύνη που της έχει ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανο Κασσελάκη.

«Ήμουν πάντα ένα παιδί με μεγάλη ενέργεια. Ξεκίνησα με τον αθλητισμό. Ο πρωταθλητισμός θέλει θυσίες. Μετά έκανα μία παγκόσμια καριέρα, ένα απίστευτο σχολείο. Είδα διαφορετικούς πολιτισμούς, θρησκείες, συνεργάστηκα με κορυφαίους δημιουργούς. Ήρθα στην Ελλάδα με ένα τεράστιο εθελοντικό έργο», είπε αρχικά η πρώην υπουργός,

Αναφορικά με τις γυναίκες και την ισότητα φύλων, η ίδια ανέφερε: «Αυτό με έκαιγε πολύ, γιατί η γυναίκα πρέπει συνέχεια να αποδεικνύει. Δεν μας έχει χαριστεί τίποτα. Όταν βρέθηκα στη Βουλή πρωταγωνιστήσαμε με όλες τις γυναίκες βουλευτές και ψηφίσαμε το νόμο για την ενδοοικογενειακή βία.

Όλες οι γυναίκες που έχουμε πετύχει αντιμετωπίσαμε την αμφισβήτηση. Ένιωσα ότι αυτή έφυγε από πάνω μου όταν σαν υπουργός Τουρισμού το 2019 απογειώσαμε τον τουρισμό με στρατηγική που βραβεύτηκε διεθνώς. Η γυναίκα σήμερα δεν έχει τη θέση που της αξίζει στην Ελλάδα».

Για τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ είπε χαρακτηριστικά:«Όταν γνώρισα τον Στέφανο Κασσελάκη είδα στα μάτια του το πάθος, την αγάπη για την Ελλάδα, τη νοσταλγία. Πόσο καθαρός και ειλικρινής είναι. Ήρθε στη χώρα μας για να προσφέρει. Δεν έχει ξύλινο λόγο, είναι αυθόρμητος. Με πιστεύει».

To άρθρο Έλενα Κουντουρά: «Στον Στέφανο Κασσελάκη είδα το πάθος και την αγάπη για την Ελλάδα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έλενα Κουντουρά, Στον Στέφανο Κασσελάκη, Ελλάδα,elena kountoura, ston stefano kasselaki, ellada