«The Meghan Show»: Ο πρίγκιπας Χάρι στη σκιά της Μέγκαν Μαρκλ

18:00 20/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έκαναν πρόσφατα μία τριήμερη «βασιλική περιοδεία» στη Νιγηρία, όπου η Μέγκαν φαινόταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή με μια σειρά από εκθαμβωτικά σύνολα και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στα παιδιά της αλλά και στο ότι μέσω ενός DNA test έμαθε ότι είναι 43% Νιγηριανή.

Ήταν η πρώτη περιοδεία του ζευγαριού στο εξωτερικό από τότε που παραιτήθηκαν από μέλη της βασιλικής οικογένειας και οδήγησε σε εικασίες ότι ο πρίγκιπας Χάρι φαινόταν κάπως

παραγκωνισμένος δίπλα στη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ που είχε τον αέρα… σταρ.

Αλλά σύμφωνα με τον βασιλικό εμπειρογνώμονα Duncan Larcombe, το να κλέβει την παράσταση η Μέγκαν μπορεί κάλλιστα να είναι κάτι που το θέλει ο Χάρι.

Εξήγησε στο OK!: «Η Μέγκαν είναι ένας πολύ δυνατός χαρακτήρας, πολύ δυναμική, εξαιρετικά φιλόδοξη, και αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που σημαίνουν ότι σχεδόν αναπόφευκτα θα κλέβει την προσοχή από τον Χάρι, είπε ο βασιλικός εμπειρογνώμονας.

«Ο Χάρι είναι εντελώς στη σκιά της. Αλλά ποτέ δεν ήταν πραγματικά άνετος με την πολλή προσοχή, ποτέ δεν το χάρηκε πραγματικά. Είτε είναι εσκεμμένο είτε όχι, η Μέγκαν είναι σαν μαγνήτης, τραβαέι την προσοχή. Παρόλο που είδαμε ένα τεράστιο ποσό χρημάτων να ξοδεύεται για τα ρούχα της για τη Νιγηρία, ίσως δεν είναι εντελώς τυχαίο που κλέβει τα φώτα της δημοσιότητας. Το ταξίδι τους στη Νιγηρία ήταν «The Meghan Show» και ο Χάρι ήταν στην άκρη».

Εν τω μεταξύ, αποκαλύφθηκε τώρα ότι οι Σάσεξ κάνουν ήδη σχέδια για περισσότερες περιοδείες βασιλικού τύπου, μετά το επιτυχημένο ταξίδι τους στη Νιγηρία.

Το ζευγάρι έμεινε ενθουσιασμένο από την υποδοχή της τριήμερης επίσκεψης και προσβλέπει σε μια πιθανή επιστροφή στην Αφρική στα επόμενα ταξίδια του σε όλο τον κόσμο και μάλιστα μέσα στο 2024. 

Την ίδια στιγμή Βασιλιάς Κάρολος και πρίγκιπας Γουίλιαμ είναι «εντελώς έξαλλοι» και ψάχνουν τρόπους να τους βάλουν φρένο.

Πληροφορίες από Mirror

To άρθρο «The Meghan Show»: Ο πρίγκιπας Χάρι στη σκιά της Μέγκαν Μαρκλ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
The Meghan Show, Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ,The Meghan Show, chari, megkan markl