Ελεάνα Παπαϊωάννου: Δεν έχασα τον εαυτό μου, έβλεπα άλλους να αλλάζουν κι ήταν σοκαριστικό

23:33 14/11/2023 - Πηγή: NewsIt

Η τραγουδίστρια Ελεάνα Παπαϊωάννου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» που παρουσιάζουν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, και μεταξύ άλλων μίλησε για τον ανταγωνισμό που βίωσε στο τραγούδι και τους συναδέλφους της που είδε να αλλάζουν στην πορεία.

«Είναι ένας χώρος πολύ ανταγωνιστικός. Ενώ είσαι καλός άνθρωπος, μπορεί να γίνεις κακός. Ο πολύς ανταγωνισμός μπορεί να γίνει πιο αθέμιτος από ότι θα έπρεπε.

Άρχισαν να μην με ενοχλούν κάποια πράγματα. Μέχρι τα 25 έλεγα γιατί αφού μπορεί να κάνεις αυτό και το έκαναν κάποιοι άλλοι.

Μετά

συνειδητοποίησα ότι κάποια πράγματα είναι επιλογή. Ο καθένας με αυτό που μπορεί, όσο μπορεί και με αυτό που μπορεί να διαθέσει», ανέφερε αρχικά η Ελεάνα Παπαϊωάννου, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Δεν έχασα τον εαυτό μου ούτε μία στιγμή. Έβλεπα άλλους να αλλάζουν κι ήταν σοκαριστικό. Άνθρωποι που ξεκινήσαμε μαζί κι είχαμε την πορεία μας. Ήταν κάπως», κατέληξεη Ελεάνα Παπαϊωάννου.

To άρθρο Ελεάνα Παπαϊωάννου: Δεν έχασα τον εαυτό μου, έβλεπα άλλους να αλλάζουν κι ήταν σοκαριστικό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ελεάνα Παπαϊωάννου,eleana papaioannou