Έκρηξη στη Συγγρού: «Άνοιξε κρατήρας, είναι όλα γκρεμισμένα» – Μαρτυρία στο newsit.gr

10:52 26/1/2022 - Πηγή: NewsIt

Σαν βομβαρδισμένο τοπίο μοιάζουν τα κτήρια στο σημείο της έκρηξης που έγινε στη Συγγρού τα ξημερώματα της Τετάρτης (26.1.2022), με τον κ. Μιχάλη, που έχει σχολή χορού στο δίπλα κτήριο από το σημείο, να αναφέρει πως έχει ανοίξει τρύπα σαν κρατήρας στο πίσω μέρος ενώ είναι όλα γκρεμισμένα.

«Είδαμε από την τηλεόραση ότι έγινε μια μεγάλη έκρηξη, επειδή έχουμε τη σχολή χορού στο διπλανό κτίριο από το σημείο που έγινε η έκρηξη

στη Συγγρού. Ήρθα κατευθείαν εδώ, μίλησα με τον προϊστάμενο της πυροσβεστικής και ανεβήκαμε επάνω και είδαμε ότι οι ζημιές είναι τεράστιες. Μύριζε πολύ έντονα υγραέριο και είδα ότι υπάρχει ένας μεγάλος κρατήρας που έχει ανοίξει μια πολύ μεγάλη τρύπα, είναι όλα γκρεμισμένα, έχουν σπάσει τα πάντα κι έπειτα ήρθε ενημέρωση στην πυροσβεστική να εκκενώσει το κτίριο γιατί υπάρχει διαρροή υγραερίου», αποκαλύπτει στο newsit.gr ο κ. Μιχάλης.

Ο ιδιοκτήτης της σχολής χορού προσθέτει ότι «ενημερώσαμε την ιδιοκτήτρια του διπλανού κτιρίου που έγινε η έκρηξη, μας είπε ότι ο αδερφός της ήταν σε εκείνο το σημείο, ενημερώσαμε τις αρχές, τον βρήκαν τον άνθρωπο που ήταν εκεί, τον έβγαλαν με εγκαύματα, ήταν τραυματισμένος και τον μετέφεραν στο Λαϊκό Νοσοκομείο».

Ρεπορτάζ: Αναστασία Σταματοπούλου

To άρθρο Έκρηξη στη Συγγρού: «Άνοιξε κρατήρας, είναι όλα γκρεμισμένα» – Μαρτυρία στο newsit.gr δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έκρηξη, Συγγρού, Άνοιξε, – Μαρτυρία,ekrixi, syngrou, anoixe, – martyria