Πάτρα: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο γιος βασανισμένου ιερέα – Τα άγνωστα χτυπήματα της μοίρας

10:30 26/1/2022 - Πηγή: NewsIt

Νέο τροχαίο με τα στοιχεία που αποκαλύπτονται να προκαλούν συγκίνηση. Συντετριμμένος ο ιερέας, πατέρας του θύματος…

Νεκρός ανασύρθηκε οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου μετά από σύγκρουση με φορτηγό, που σημειώθηκε χθες (25-01-2022), στην παλιά εθνική οδό Πατρών – Κορίνθου, στο ύψος των Αραχωβιτίκων. Πρόκειται για έναν 46χρονο, γιο ιερέα και κάτοικο Συνοικισμού Αιγίου, με καταγωγή από τη Μαμουσιά Διακοπτού Αιγιάλειας.

Για τον απεγκλωβισμό του στήθηκε επιχείρηση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, στην οποία συμμετείχαν 7 άνδρες με 3 οχήματα. Ο άτυχος άνδρας που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις

του παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη, περίπου στις 12.00 το μεσημέρι της Τρίτης, όταν σύμφωνα με το pelop.gr, το αυτοκίνητο (τύπου βαν) του 46χρονου που εκινείτο με κατεύθυνση την Πάτρα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με διερχόμενο φορτηγό.

Πρόκειται για το δεύτερο θανατηφόρο τροχαίο που καταγράφεται στην περιοχή, από τις αρχές του χρόνου και σε διάστημα τριών ημερών, μετά το δυστύχημα της περασμένης Κυριακής στον αυτοκινητόδρομο της Ολύμπιας Οδού με θύμα 23χρονη φοιτήτρια. Η νεαρή παρασύρθηκε από νταλίκα, ευρισκόμενη στη ΛΕΑ της νέας εθνικής οδού Πατρών – Κορίνθου, αφού προηγουμένως το αυτοκίνητο της ενεπλάκη σε τροχαίο με υλικές ζημιές. (διαβάστε εδώ)

Τραγική ειρωνεία, για την οικογένεια του θύματος, είναι πως ο αδελφός του ήταν και εκείνος παλιότερα θύμα σοβαρού τροχαίου ατυχήματος, από το οποίο μάλιστα είχε μόνιμη αναπηρία.

To άρθρο Πάτρα: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο γιος βασανισμένου ιερέα – Τα άγνωστα χτυπήματα της μοίρας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα