«Καταρρίψαμε πέντε αεροπλάνα κι ένα ελικόπτερο της Ρωσίας» λέει τη Ουκρανία - «Δεν έχουν αεράμυνα» απαντά η Μόσχα

08:33 24/2/2022 - Πηγή: NewsIt

Σε πλήρη εξέλιξη η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία. Οι μάχες μαίνονται, με τον ουκρανικό στρατό να ισχυρίζεται ότι έχει καταρρίψει ρωσικά αεροσκάφη και τη Μόσχα να λέει πως έχει καταστρέψει την ουκρανική αεράμυνα! 

Ο στρατός της Ουκρανίας ανακοίνωσε ότι κατέρριψε στο ανατολικό τμήμα της χώρας πέντε αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο του στρατού της Ρωσίας, που συμμετείχαν στη στρατιωτική εισβολή που έχει ξεκινήσει από τις 05:00

τα ξημερώματα, μετά το διάγγελμα του Βλαντιμίρ Πούτιν.

“Πέντε αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο καταρρίφθηκαν”, επεσήμανε σε ανακοίνωσή του ο επικεφαλής των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας.

Ρωσία: Τους καταστρέψαμε την αεράμυνα

Και ενώ η Ουκρανία ανακοινώνει ότι κατέρριψε ρωσικά αεροπλάνα, ο στρατός της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι κατέστρεψε τα συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας της Ουκρανίας και έθεσε “εκτός λειτουργίας” αεροπορικές βάσεις της χώρας.

“Οι στρατιωτικές υποδομές των αεροπορικών βάσεων των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας”, επεσήμανε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, όπως μετέδωσαν ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.

“Οι εγκαταστάσεις αντιαεροπορικής άμυνας των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων έχουν καταστραφεί”, πρόσθεσε.

To άρθρο «Καταρρίψαμε πέντε αεροπλάνα κι ένα ελικόπτερο της Ρωσίας» λέει τη Ουκρανία - «Δεν έχουν αεράμυνα» απαντά η Μόσχα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εισβολή, Ουκρανία, Καταρρίψαμε, Ρωσίας, Κίεβο,eisvoli, oukrania, katarripsame, rosias, kievo