Καβάλα: Πήρε προθεσμία ο 25χρονος που ομολόγησε τη δολοφονία του 52χρονου πατέρα στη Χρυσούπολη

12:14 26/9/2022 - Πηγή: NewsIt

Προθεσμία για να απολογηθεί ζήτησε και έλαβε ο 25χρονος καθ ομολογία δολοφόνος του πατέρα των δύο παιδιών στη Χρυσούπολη της Καβάλας, που του έστησε ενέδρα και τον εκτέλεσε εν ψυχρώ έξω από το εργοστάσιο που δούλευε.  

 Ο δράστης που δεν δίστασε να αφαιρέσει τη ζωή του 52χρονου άνδρα το πρωινό της 16ης Σεπτεμβρίου οδηγήθηκε λίγο μετά της έντεκα σήμερα το πρωί στο δικαστικό μέγαρο της Καβάλας. Εκεί αφού μπήκε στο γραφείο του ανακριτική που έχει αναλάβει την υπόθεση αιτήθηκε προθεσμίας την οποία και έλαβε.

Έτσι θα οδηγηθεί εκ νέου αύριο το πρωί

στο δικαστικό λειτουργό προκειμένου να απολογηθεί για την πράξη του η οποία συντάραξέ τα τελευταία 24ωρα την πόλη της Χρυσούπολης.  

Υπενθυμίζεται πως το έγκλημα έγινε στις 16 Σεπτεμβρίου 2022, έξω από το μαρμαράδικο στο οποίο εργαζόταν παλιότερα και ο 25χρονος μαζί με το θύμα. Ο δράστης στην κατάθεσή του υποστήριξε πως ο 52χρονος τον εκφόβιζε κατά τη διάρκεια εργασίας τους και ευθύνεται για την απόλυσή του, κάτι το οποίο διαψεύδει ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου, αναφέροντας πως ο 25χρονος παραιτήθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες των Αρχών, μία ημέρα πριν τη δολοφονία ο 52χρονος και ο αδερφός του δράστη είχαν διαπληκτιστεί. Οι δυο τους ήταν φίλοι και πήγαιναν μαζί για κυνήγι. Ακόμη δεν είναι γνωστό τι ειπώθηκε σε αυτόν τον τσακωμό, ωστόσο αναμένεται να δώσει «φως» στα κίνητρα του 25χρονου δράστη.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΙΔΗΣ

To άρθρο Καβάλα: Πήρε προθεσμία ο 25χρονος που ομολόγησε τη δολοφονία του 52χρονου πατέρα στη Χρυσούπολη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα