Μαίρη Σταυρακέλη: Έκαψα το πρόσωπό μου, είπα «πάει, θα γίνω ο άνθρωπος χωρίς πρόσωπο»

12:14 26/9/2022 - Πηγή: NewsIt

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» η Μαίρη Σταυρακέλη, η τηλεοπτική Ζορζέτα της νέας σειράς του MEGA «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη».

Η Μαίρη Σταυρακέληαποκάλυψε πως η επιθυμία της μητέρας της ήταν να περάσει σε μία σχολή, όπως η Νομική, και μετά να δώσει εξετάσεις στο Εθνικό Θέατρο. Η Μαίρη Σταυρακέλη δήλωσε πως οι γονείς της είχαν χωρίσει κι εκείνη ζούσε με τη μητέρα της.

«Με τον μπαμπά μου δεν

είχα πολλές σχέσεις και αυτό ήταν ένα αγκάθι στη ζωή μου. Οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν απών και δεν με ενδιέφερε η άποψή του. Ας πούμε ότι συμφιλιώθηκα μαζί του πριν φύγει από τη ζωή. Ήταν ένα πολύ περίεργο κεφάλαιο αυτό στη ζωή μου, οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 12 ετών», δήλωσε.

Για την Χρύσα Σπηλιώτη, με την οποία έπαιξαν μαζί στο «Καρέ της Ντάμας», δήλωσε πως η απώλειά της είναι πολύ ιδιαίτερο γεγονός που την σόκαρε.

Στη συνέχεια, η Μαίρη Σταυρακέλη περιέγραψε το άγχος που είχε μετά από ένα ατύχημα που είχε. «Πάνω στο μαγείρεμα και για να μην κάψω στο σκύλο μου τράβηξα το σκεύος και κάηκα στο χέρι και στο πρόσωπο. Είπα «πάει, θα γίνω ο άνθρωπος χωρίς πρόσωπο». Το δέρμα επανήλθε, έριξα αλόη στο πρόσωπο μου, έβαλα πάγο και κεραλοιφη.

Βίωσα φωτιά και στα επτά μου χρονιά, σε ένα εξοχικό, όταν κάποιος ξέχασε φαγητό στη φωτιά και κάηκε το σπίτι ολοσχερώς».

Τέλος, η Μαίρη Σταυρακέλη μίλησε για τον ρόλο της στη νέα σειρά του MEGA «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη». «Στο «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» που έρχεται στο MEGA είμαι η Ζορζέτα, μητέρα της Βάσως Λασκαράκη και της κάνω τη ζωή λίγο δύσκολη χωρίς να το θέλω. Είναι ιδιαίτερος χαρακτήρα η Ζορζέτα, την αγαπώ και συμμετέχω επίσης στη συγγραφή».

To άρθρο Μαίρη Σταυρακέλη: Έκαψα το πρόσωπό μου, είπα «πάει, θα γίνω ο άνθρωπος χωρίς πρόσωπο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα