Έγινε και η πρώτη τηλεακρόαση φορέων στην Βουλή (pics)

11:22 29/4/2020 - Πηγή: NewsIt

Τηλεακρόαση φορέων για πρώτη φορά και στην Βουλή των Ελλήνων σήμερα κατά την επεξεργασία του νομοσχεδίου του υπουργείου Περιβάλλοντος, σε εναρμόνιση των μέτρων για την αντιμετώπιση του κορονοϊού αλλά και τον εκσυγχρονισμό των κοινοβουλευτικών διαδικασιών για την πληρότητα του νομοθετικού έργου.

Το τεχνολογικό ποδαρικό των τηλεδιασκέψεων στις συνεδριάσεις των Επιτροπών ξεκίνησε ομαλά με μόνο κάποιες δυσκολίες σε ότι αφορά τις αρχικές συνδέσεις και ποιος από τους 25 φορείς που συμμετέχουν μιλούσε.

Και

οι 25 εκπρόσωποι φορέων εμφανίσθηκαν αρχικά στην οθόνη, ενώ κάθε φορά που δινόταν ο λόγος σε καθένα, εμφανιζόταν σε πλήρη εικόνα για να τοποθετηθεί. 

Η προετοιμασία για την υλοποίηση της συνεδρίασης είχε γίνει από τις προηγούμενες ημέρες, ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα στην μετάδοση.

Από 4 Μαΐου πάντως, σύμφωνα με απόφαση της Διάσκεψης των Προέδρων η Βουλή επανέρχεται σε συνθήκες κανονικότητας η Βουλή, καθώς θα υπάρξει σταδιακή αύξηση της συμμετοχής των βουλευτών στις συζητήσεις των νομοσχεδίων. Παράλληλα, θα συνεδριάζει τρεις φορές την εβδομάδα η Ολομέλεια για τον κοινοβουλευτικό έλεγχο.

To άρθρο Έγινε και η πρώτη τηλεακρόαση φορέων στην Βουλή (pics) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έγινε, Βουλή,egine, vouli