Δύναμη ψυχής! Πάτησε ξανά στα πόδια του ο πρώην σέντερ του Ολυμπιακού Πάτρικ Γιανγκ

14:11 11/10/2022 - Πηγή: NewsIt

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Πάτρικ Γιανγκ έμεινε καθηλωμένος στο αναπηρικό καροτσάκι μετά από τροχαίο ατύχημα, αλλά φαίνεται πια ότι μπορεί να πιστεύει ξανά στο ενδεχόμενο να περπατήσει κάποια στιγμή.

Παρότι οι γιατροί του έδιναν ελάχιστες ελπίδες, ο ίδιος ο Γιανγκ είχε δηλώσει ότι θα κάνει τα πάντα για να αντιμετωπίσει το πρόβλημά του και σε ένα νέο video που ανέβασε στα social media,

ο Αμερικανός εμφανίζεται να πατάει ξανά στα πόδια του. Ο 30χρονος σέντερ, που είδε την καριέρα του να σταματάει σε μία στιγμή και τη ζωή του να αλλάζει δραματικά, δεν τα παράτησε ποτέ και προσπαθεί να συνεχίσει κανονικά τη ζωή του, αφού πρόσφατα παντρεύτηκε και τη σύντροφό του. Στο πλαίσιο αυτό, συνόδευσε το video του και με ένα φοβερό μήνυμα για τη νοοτροπία του απέναντι στην ατυχία και τον τραυματισμό του.

Το μήνυμα του Γιανγκ

“Τίποτα δεν αλλάζει αν δεν αλλάξει τίποτα! Τι σημαίνει αυτό και πώς ισχύει αυτό στη ζωή; Η ΠΙΣΤΗ ΧΩΡΙΣ ΕΡΓΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΗ! Αν πω ότι πιστεύω ότι θα περπατήσω ξανά, αλλά δεν δουλέψω γι’ αυτό, πιστεύω πραγματικά;

Πώς μπορούμε να περιμένουμε διαφορετικά αποτελέσματα εάν δεν κάνουμε διαφορετική ενέργεια; Πώς μπορούμε να πούμε ότι πιστεύουμε ότι κάτι θα συμβεί αλλά δεν ζούμε σαν να έχουμε ήδη φτάσει εκεί;

Μπορεί να μην περπατάω τώρα, αλλά καθημερινά χρειάζεται να βάζω τον εαυτό μου σε θέσεις που θα επανεκπαιδεύονται και θα υπενθυμίζουν στο νευρικό μου σύστημα τι χρησιμοποιεί για να μπορώ να κάνω. Αν κάθομαι και περιμένω να αρχίσουν τα πράγματα, δεν θα γίνει τίποτα.

Φίλοι, αν θέλετε να είστε νικητές, κάντε τα πράγματα που κάνουν οι νικητές καθημερινά. Οι συνήθειες, η πειθαρχία και η συνέπεια είναι όλα αυτά που χωρίζουν νικητές και ηττημένους. Συμπληρώστε το κενό με το ποιος θέλετε να είστε και πού θέλετε να πάτε ως άτομο και αρχίστε να είστε αυτό τώρα.

Αν δεν έχετε διαβάσει τις ατομικές συνήθειες, το συνιστώ ανεπιφύλακτα, το να κάνω τους στόχους μου να βασίζονται στην ταυτότητα και όχι στο αποτέλεσμα έχει αλλάξει την προσέγγισή μου σε ολόκληρη τη ζωή μου”.

     Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.           

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Patric Young- Walking By Faith (@patricyoung4)

 

To άρθρο Δύναμη ψυχής! Πάτησε ξανά στα πόδια του ο πρώην σέντερ του Ολυμπιακού Πάτρικ Γιανγκ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δύναμη, Πάτησε, Ολυμπιακού Πάτρικ Γιανγκ,dynami, patise, olybiakou patrik giangk