Δολοφονία Άλκη: «Μίλησε» το τηλέφωνο του 23χρονου – Το νέο βίντεο και οι ραγδαίες εξελίξεις

22:43 3/2/2022 - Πηγή: NewsIt

Ξετυλίγεται το κουβάρι της στυγερής δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη και τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως «δένουν» ακόμα περισσότερο τον 23χρονο που έχει συλληφθεί ως ο δράστης της επίθεσης. Παράλληλα σφίγγει ο κλοιός και για τα υπόλοιπα άτομα που συμμετείχαν στην επίθεση κατά την οποία έγινε το στυγερό έγκλημα.

Το επιπλέον αποδεικτικό στοιχείο που

αξιοποιεί η αστυνομία έχει να κάνει με ένα ρόπαλο που βρέθηκε δίπλα στο σημείο που δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης από χούλιγκαν ο 19χρονος Άλκης.

Οπως ανέφερε το Open πάνω σε αυτό το ρόπαλο έχουν εντοπιστεί στοιχεία τόσο του θύματος, όσο και του 23χρονου που έχει συλληφθεί.

Από την άλλη φαίνεται να έχουν μιλήσει και τα τηλέφωνα. Οι αρχές έχουν στα χέρια τους υλικό από την ανάλυση των τηλεφωνικών κλήσεων και αποκαλύπτονται με ποιους μίλησε ο 23χρονος μετά τη δολοφονία του Άλκη. Σύμφωνα με το Open στα τηλεφωνήματα αυτά έχει μιλήσει με κάποια από τα 10 – 15 άτομα που πήραν μέρος στη δολοφονική επίθεση. Την ίδια ώρα η αστυνομία προέβη σε δύο συλλήψεις μετά τις εφόδους που έκανε σε συνδέσμους οπαδών στη Θεσσαλονίκη.

Να σημειωθεί ότι εδώ και καιρό το αρμόδιο τμήμα της ΕΛ.ΑΣ. στη Θεσσαλονίκη είχε κάνει μία «χαρτογράφηση» των χούλιγκαν της πόλης. Αυτό βοήθησε σε μεγάλο βαθμό ώστε λίγες ώρες μετά την δολοφονία του Άλκη οι Αρχές να γνωρίζουν καλά ποιοι βρέθηκαν στο συγκεκριμένο σημείο και αυτό που έλειπε ήταν τα αποδεικτικά στοιχεία για τη δικογραφία.

Επίσης δύο από τα άτομα που επέβαιναν στα αυτοκίνητα που σταμάτησαν στη Χαρίλαου έχει ταυτοποιήσει η Αστυνομία.

Στο ένα μάλιστα από τα δύο άτομα ανήκει το δεύτερο όχημα (μαύρο) που χρησιμοποίησαν οι χούλιγκαν, ενώ το άλλο το ασημί ανήκει στον 23χρονο. Το άτομο αυτό έχει εντοπιστεί και είναι θέμα χρόνου να συλληφθεί.

Aίμα του Άλκη στο μαχαίρι

Στο μεταξύ όπως αναφέρει ο Alpha η εξέταση ενός μαχαιριού αναμένεται να δώσει πολλές απαντήσεις. Στο κυρτό μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε για τη δολοφονία του νεαρού οπαδού του Άρη, βρέθηκε αίμα του Άλκη, αλλά και το DNA του 23χρονου που έχει συλληφθεί για τη δολοφονία του.

Επιπλέον όμως, στο μαχαίρι καραμπίτ υπάρχουν και άλλα αποτυπώματα, τα οποία η αστυνομία θεωρεί ότι θα “δείξουν” ολόκληρη τη συμμορία, που ευθύνεται για το θάνατο του 19χρονου.

Ο 23χρονος ήταν πάντως ήδη γνωστός στις αρχές, αφού δικογραφία εις βάρος του είχε δημιουργηθεί και για ένα αντίστοιχο επεισόδιο του 2019, το οποίο τότε δεν είχε οδηγήσει σε φόνο.

Νέο βίντεο ντοκουμέντο «έκαψε» τον 23χρονο

Την ίδια ώρα ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο που έχει καταγράψει τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στην Θεσσαλονίκη φαίνεται πως έχουν στα χέρια τους οι Αρχές.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΑΝΤ1, το εν λόγω βίντεο είναι αυτό που βοήθησε τις αστυνομικές Αρχές να φτάσουν στα ίχνη των δραστών, που εξαπέλυσαν την άγρια επίθεση σε βάρος των νεαρών, στην περιοχή του Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη, τα ξημερώματα της Τρίτης.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, στο βίντεο καταγράφεται πιο καθαρά η δολοφονική επίθεση κατά του άτυχου 19χρονου και της παρέας του. Οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εικόνες που έχουν καταγραφεί είναι ιδιαίτερα σκληρές.

Click4more: Σοκάρει η περιγραφή από τη δολοφονική επίθεση στον 19χρονο Άλκη: «Άσε εμένα μπαμπά δεν μπόρεσα να τον σώσω»

Στο πρώτο βίντεο, πάντως που έχει κυκλοφορήσει καταγράφονται τα όσα εκτυλίχθηκαν το μοιραίο βράδυ. Ένας δράστης διακρίνεται στα σκαλιά μίας πολυκατοικίας.

Το χέρι του κατεβαίνει με ορμή, μοιάζει να δίνει το χτύπημα στον άτυχο 19χρονο που είναι πεσμένος. Κάποιοι άλλοι τρέχουν από ένα στενό σε κεντρικό δρόμο και επιβιβάζονται σε δύο αυτοκίνητα, αποχωρώντας βιαστικά από το σημείο της δολοφονικής επίθεσης.

Λίγο πριν, ο 19χρονος Άλκης μαζί με φίλους του είχαν φύγει από μία καφετέρια της περιοχής, κοντά στο γήπεδο του Άρη. Τους πλησίασε μία ομάδα ατόμων, τους ρώτησε τι ομάδα είναι και στη συνέχεια εξαπέλυσαν την επίθεση. Δύο από την παρέα του Άλκη πρόλαβαν και έφυγαν.

Πληροφορίες ΑΝΤ1, Alpha, Open

To άρθρο Δολοφονία Άλκη: «Μίλησε» το τηλέφωνο του 23χρονου – Το νέο βίντεο και οι ραγδαίες εξελίξεις δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα