Δεν χαμπαριάζει τίποτα ο Τραμπ! Νέα προεκλογική συγκέντρωση αλλά… ανοιχτή μετά το φιάσκο

09:13 6/7/2020 - Πηγή: NewsIt

Ο κορονοϊός δεν τον σταματά. Ούτε και το φιάσκο στην Τούλσα της Οκλαχόμα. Ο Ντόναλντ Τραμπ συνεχίζει τις προεκλογικές συγκεντρώσεις εν μέσω πανδημίας, αλλά για να γλιτώσει νέο ρεζιλίκι, τώρα θα την κάνει σε ανοιχτό χώρο.

Επόμενος σταθμός του Ντόναλντ Τραμπ θα είναι το Νιού Χάμσαϊρ. Αλλά μετά τα όσα έγιναν στην Τούλσα, με τον Αμερικανό πρόεδρο να μιλά σε… άδεια αίθουσα, αυτή τη φορά τα πράγματα θα είναι λίγο διαφορετικά.

Η νέα

 συγκέντρωση θα γίνει το Σάββατο (11.07.20200) στο Πόρτσμουθ. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα προσφερθούν αντισηπτικό και μάσκες, που θα τους γίνει «ισχυρή σύσταση να φορούν», σύμφωνα με την προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ.

Click4more Νέο “χτύπημα” Τραμπ για κορονοϊό: Το 99% των κρουσμάτων είναι ακίνδυνα

Ο Ντόναλντ Τραμπ θέλει μόνο ένα πράγμα (εκτός από την επανεκλογή του): να μην ξαναζήσει ό,τι στην Οκλαχόμα. Να μην μιλάει σε άδειες εξέδρες δηλαδή. Οι εικόνα του να επιστρέφει στον Λευκό Οίκο, αργά τη νύχτα, με λυμένη τη γραβάτα και την απογοήτευση «ζωγραφισμένη» στο πρόσωπό του, έγινε για αρκετούς σύμβολο της αποτυχίας που ο ίδιος ο Τραμπ ήλπιζε ότι θα αποτελούσε τη συγκέντρωση η οποία θα του έδινε νέα ώθηση.

Στο μεταξύ όλες οι δημοσκοπήσεις σε εθνικό επίπεδο δείχνουν εδώ και αρκετές εβδομάδες στην ίδια κατεύθυνση: ο Τραμπ βρίσκεται πολύ πίσω από τον Δημοκρατικό αντίπαλό του, τον Τζο Μπάιντεν.

Αν και οι περισσότεροι αναλυτές εφιστούν την προσοχή στο γεγονός ότι απομένουν ακόμη τέσσερις μήνες προεκλογικής εκστρατείας και ο ένοικος του Λευκού Οίκου θα μπορούσε να κλείσει την ψαλίδα, επισημαίνουν ταυτόχρονα πως το προβάδισμα του Μπάιντεν επί του Τραμπ είναι αισθητά υψηλότερο από αυτό που είχε η Χίλαρι Κλίντον την αντίστοιχη περίοδο πριν από τέσσερα χρόνια.

Click4more Κορονο…κλοιός στον Τραμπ! Θετική η σύντροφος του γιού του και μυστικοί πράκτορες

Η ανακοίνωση της εκστρατείας του Τραμπ για τη νέα προεκλογική συγκέντρωση έγινε στο τέλος του εορταστικού Σαββατοκύριακου (σ.σ. το Σάββατο ήταν η Ημέρα της Ανεξαρτησίας) κατά τη διάρκεια του οποίου ο πρόεδρος των ΗΠΑ ορκίστηκε να κατατροπώσει την -κατ’ αυτόν- «ριζοσπαστική αριστερά», τους Δημοκρατικούς.

Ο Τραμπ είχε ηττηθεί, οριακά, στην πολιτεία του Νιου Χαμσάιρ στις εκλογές του 2016.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

To άρθρο Δεν χαμπαριάζει τίποτα ο Τραμπ! Νέα προεκλογική συγκέντρωση αλλά… ανοιχτή μετά το φιάσκο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα