Χρήστος Μαλάκης: Είναι σαν να μου έκλεψαν ενάμιση μήνα από τη ζωή μου

20:45 4/11/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Χρήστος Μαλάκης μιλάει για την ματαίωση της παράστασης με τον Φίλιππο Σοφιανό και τη Ζέτα Δούκα.

Στην κάμερα της εκπομπής “I love Σου Κου” και τη δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου μίλησε ο Χρήστος Μαλάκης με αφορμή τον σάλο που ακολούθησε την ακύρωση παράσταση στην οποία θα πρωταγωνιστούσε μαζί με τον Φίλιππο Σοφιανό και τη Ζέτα Δούκα στο θέατρο Αυλαία του Πειραιά.

«Είναι

σαν να μου ‘χουν κλέψει ενάμιση μήνα από τη ζωή μου, ενάμιση μήνα που θα μπορούσα να έχω χαλαρώσει ή που να είχα πάρει μία άλλη δουλειά κι έτσι να μην χάσω τον θεατρικό μου χειμώνα» εξομολογήθηκε ο ηθοποιός. 

«Η δικαιολογία ήταν ότι αποσύρθηκε η παραγωγή κι ας μείνουμε εκεί. Δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει οικονομικά, αν και τα αμοιβολόγια τα ήξερε από την αρχή, δεν αλλάξαμε κάτι, ούτε διεκδικήσαμε παραπάνω χρήματα.

Δεν προβλέπεται καμία αποζημίωση, ειδικά όταν ο παραγωγός εξαφανίζεται» τόνισε ο Χρήστος Μαλάκης σχετικά με τη ματαίωση της θεατρικής παράστασης «Απιστία».

«Μου έχει τύχει να έχω ατύχημα στο θέατρο. Επειδή ένας συνάδελφος δεν πρόσεξε, έφυγε ένα καδρόνι, με χτύπησε στο μάγουλο και σκίστηκε το δέρμα πολύ άσχημα.

Σταματήσαμε την πρόβα και χρειάστηκα ράμματα» πρόσθεσε επίσης, σε άλλο σημείο, ο ηθοποιός στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΑΝΤ1.

 

To άρθρο Χρήστος Μαλάκης: Είναι σαν να μου έκλεψαν ενάμιση μήνα από τη ζωή μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα