Χαστούκι στον Τραμπ από τον FDA: Πιο αυστηρά τα κριτήρια για τα εμβόλια κορονοϊού

10:40 23/9/2020 - Πηγή: NewsIt

Ο Ντόναλντ Τραμπ προσπαθώντας να κερδίσει κι άλλες ψήφους έταζε και έταζε και έταζε εμβόλια κορονοϊού πριν τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου. Όμως λογάριαζε χωρίς την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ, γνωστή ως FDA.

Σύμφωνα με την Washington Post, η υπηρεσία αυτή, αναμένεται να ανακοινώσει σύντομα

νέους και πιο αυστηρούς κανόνες για μία έκτακτη έγκριση ενός εμβολίου κατά της πανδημίας COVID-19, μειώνοντας τις ελπίδες για το ενδεχόμενο έγκρισης ενός εμβολίου πριν από τις προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου.

Click4More Ουισκόνσιν και Νέα Υόρκη γονατίζουν από τον κορονοϊό – 3.000 άνθρωποι θα πεθαίνουν την ημέρα

H αναφερόμενη υπηρεσία προχωρεί στην κατάρτιση του πλαισίου των νέων κανόνων για να ενισχυθεί η διαφάνεια και η εμπιστοσύνη του κοινού, καθώς οι ειδικοί στα θέματα υγείας ανησυχούν όλο και περισσότερο για το ενδεχόμενο μιας παρέμβασης της κυβέρνησης Τραμπ στη διαδικασίας έγκρισης ενός εμβολίου, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα.

Όπως ανέφερε η εφημερίδα, η FDA αναμένεται να ζητήσει από τους παρασκευαστές εμβολίων, που επιζητούν μία έκτακτη έγκριση, να παρακολουθήσουν δοκιμές μέσου χρονικού διαστήματος τουλάχιστον δύο μηνών σε ανθρώπους, αφού αυτοί λάβουν τη δεύτερη δόση του εμβολίου.

To άρθρο Χαστούκι στον Τραμπ από τον FDA: Πιο αυστηρά τα κριτήρια για τα εμβόλια κορονοϊού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα