Μπράιτον – Νιούκαστλ 3-1: Τρομερό ποδόσφαιρο και άνετη νίκη με μπροστάρη τον Φέργκιουσον για τους γλάρους

21:57 2/9/2023 - Πηγή: NewsIt

Η Μπράιτον επικράτησε εύκολα με 3-1 σκορ της Νιούκαστλ, με τον νεαρό Ίβαν Φέργκιουσον να σημειώνει και τα τρία γκολ των γηπεδούχων, οι οποίοι έδειξαν πως βρίσκονται σε τρομερή κατάσταση.

Η Μπράιτον η οποία θα είναι μια από τις αντιπάλους της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League, κατατρόπωσε την Νιούκαστλ και την κέρδισε με 3-1 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής στην

Premier League.

Οι «γλάροι» ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και μπήκαν μπροστά στο σκορ στο 27ο λεπτό με τον Φέργκιουσον.

Ο ίδιος παίκτης σημείωσε και τα άλλα δυο γκολ της ομάδας του στο 65΄και στο 70΄, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα ο 18χρονος Ιρλανδός επιθετικός να ολοκληρώσει με αυτό τον τρόπο το χατ-τρικ.

Η Νιούκαστλ το μόνο που κατάφερε στον αγώνα ήταν να μειώσει με τον Κάλουμ Ουίλσον στο 90+2 σε 3-1.

Με αυτή τη νίκη η Μπράιτον η οποία κατά διαστήματα έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο έφτασε τους εννέα πόντους και την 4η θέση, έχοντας τρεις νίκες και μόλις μια ήττα, δείχνοντας στην ΑΕΚ πως θα έχει ένα πάρα πολύ δύσκολο έργο μπροστά της.

To άρθρο Μπράιτον – Νιούκαστλ 3-1: Τρομερό ποδόσφαιρο και άνετη νίκη με μπροστάρη τον Φέργκιουσον για τους γλάρους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπράιτον – Νιούκαστλ 3-1, Τρομερό, Φέργκιουσον,braiton – nioukastl 3-1, tromero, fergkiouson