Μπουρνάζι: Εικόνες ντοκουμέντα από πρωτοχρονιάτικο πάρτι πριν το «ντου» της αστυνομίας

14:17 1/1/2022 - Πηγή: NewsIt

Σε ξέφρενους ρυθμούς – δηλαδή με μουσική – και χωρίς αποστάσεις αποφάσισαν να διασκεδάσουν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς σε γνωστό μαγαζί στο Μπουρνάζι. Και όλα αυτά παρά το γεγονός ότι τις τελευταίες μέρες ο αριθμός των κρουσμάτων κορονοϊού σπάει το ένα μετά το άλλο και ήταν σε ισχύ περιοριστικά μέτρα. 

Οι εικόνες από το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς

στο εν λόγω μαγαζί κάνουν τον γύρο των social media και είναι αποκαλυπτικές… Παρά τις συστάσεις ειδικών και κυβέρνησης προς τους πολίτες να υποδεχτούν το νέο έτος χωρίς μουσική και με περιορισμένες επαφές, κάποιοι αποφάσισαν να αποφάσισαν να ακριβώς το αντίθετο!

Μετά από έλεγχο της αστυνομίας το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στο Μπουρνάζι, διαπιστώθηκε ότι το εν λόγω νυχτερινό μαγαζί λειτουργούσε κανονικά με μουσική πέρα του προβλεπόμενου ωραρίου. Η ώρα ήταν 2:30 τα ξημερώματα, η μουσική έπαιζε στο τέρμα και ο κόσμος έμπαινε κανονικά για να διασκεδάσει…

Μάλιστα είχαν και πάρτι με γνωστό καλλιτέχνη…

Δείτε εικόνες

Στο σημείο έφτασαν πάνω από 10 περιπολικά και όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να μπουν στο μαγαζί, οι υπεύθυνοι έκλεισαν τις πόρτες. Μετά από τουλάχιστον μισή ώρα διαπραγματεύσεων, τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν να μπουν. 

Στο μαγαζί υπήρχαν τουλάχιστον… 400 άτομα και άρχισαν να βεβαιώνονται τα προβλεπόμενα πρόστιμα. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να κόψουν μόνο 50 πρόστιμα, καθώς κάποια στιγμή επικράτησε ένταση, που είχε ως αποτέλεσμα να φτάσει έξω από το μαγαζί ακόμα και… διμοιρία ΜΑΤ!

Στο μαγαζί επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ και λουκέτο δεκαπέντε ημερών, ενώ συνελήφθη και ο υπεύθυνος στο πλαίσιο του αυτοφόρου. Αξίζει να σημειωθεί ότι το εν λόγω μαγαζί στο Μπουρνάζι δεν είναι η πρώτη φόρα που επιχειρεί να παρακάμψει τα μέτρα για την πανδημία για τον κορονοϊό, καθώς έχει λειτουργήσει παράνομα και σε άλλα lockdown

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη Τετάρτη ο υπουργός Υγείας ανακοίνωσε μέτρα για τον περιορισμό της πανδημίας και της επέλασης της μετάλλαξης Όμικρον, τα οποία – μεταξύ άλλων – προέβλεπαν ότι το βράδυ της Πρωτοχρονιάς εστίαση και κέντρα διασκέδασης θα λειτουργούσαν έως τις 2:00 και χωρίς μουσική. 

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης και Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

To άρθρο Μπουρνάζι: Εικόνες ντοκουμέντα από πρωτοχρονιάτικο πάρτι πριν το «ντου» της αστυνομίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπουρνάζι, Εικόνες,bournazi, eikones