Μπαρτσελόνα: Η έκκληση του Τσάβι στους οπαδούς ενόψει του προπονητικού του ντεμπούτο στους Καταλανούς

21:43 19/11/2021 - Πηγή: NewsIt

Ο νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι, απηύθυνε… κάλεσμα προς τους οπαδούς των Καταλανών, ζητώντας τους να υποστηρίξουν την ομάδα, καθώς π, αύριο στη LaLiga.

Η Μπαρτσελόνα προετοιμάζεται για τον πρώτο αγώνα του Τσάβι στο… τιμόνι της, το ντέρμπι κόντρα στην Εσπανιόλ.

Η ομάδα είναι ένατη με 17 βαθμούς, 10 βαθμούς πίσω από τη Ρεάλ Μαδρίτης και 11 από την πρωτοπόρο Ρεάλ Σοσιεδάδ και ο Τσάβι, που αντικατέστησε τον Ρόναλντ Κούμαν, είπε ότι η ομάδα του χρειάζεται τους φιλάθλους της τώρα περισσότερο

από ποτέ.

«Εδώ στέκομαι ζητώντας από τους ανθρώπους μας να είναι στο πλευρό μας. Να είστε σίγουροι ότι θα τα δώσουμε όλα. Σας ζητάμε να έρθετε να μας βοηθήσετε», δήλωσε ο πρώην μέσος της “Μπάρτσα” σε συνέντευξη Τύπου.

«Είμαστε η Μπαρτσελόνα, πρέπει να μείνουμε μαζί. Εάν τα δώσετε όλα όπως κάνατε την ημέρα που παρουσιάστηκα, είναι καλό για μένα», πρόσθεσε ο Τσάβι, ο οποίος υπέγραψε το συμβόλαιό του μπροστά σε χιλιάδες θαυμαστές νωρίτερα αυτό το μήνα.

«Θα υπάρξει μεγάλη ένταση και πρέπει να ελέγξουμε τα νεύρα μας. Είπα στους παίκτες ότι πρέπει να παραμείνουν ήρεμα στον αγωνιστικό χώρο γιατί θα αντιμετωπίσουν αντιπάλους που είναι καλά προετοιμασμένοι», είπε ο Τσάβι.

«Είμαι λιγότερο νευρικός τώρα ως προπονητής από ό,τι όταν ήμουν παίκτης. Είμαι χαρούμενος που είμαι σπίτι και ανυπομονώ για το παιχνίδι. Μπορεί να έχουμε κάποια έκπληξη στην ομάδα αύριο», πρόσθεσε.

To άρθρο Μπαρτσελόνα: Η έκκληση του Τσάβι στους οπαδούς ενόψει του προπονητικού του ντεμπούτο στους Καταλανούς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα