Αυγενάκης κατά ΕΠΟ: “Πόσο περήφανοι που χάρισαν τον τελικό Europa Conference League στην Αλβανία;”

22:17 3/12/2020 - Πηγή: NewsIt

«Επίθεση» από τον Λευτέρη Αυγενάκη κατά της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, μετά την είδηση πως ο τελικός του πρώτου Europa Conference League θα διεξαχθεί στην Αλβανία.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης έριξε τα… βέλη του κατά ορισμένων μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, αναφερόμενος στο γεγονός της απόσυρσης της υποψηφιότητας

του Παγκρητίου -για να φιλοξενήσει τον τελικό του Europa Conference League- τονίζοντας ότι χάρισαν τον αγώνα στην Αλβανία.

Europa Conference League: Οι λεπτομέρειες για τη νέα διοργάνωση – Στα Τίρανα ο πρώτος τελικός!

“Πόσο περήφανοι να νιώθουν απόψε άραγε ορισμένοι από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ;

Απέσυραν με αστείες δικαιολογίες την υποψηφιότητα του Παγκρητίου Σταδίου, που ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί, χαρίζοντας τον τελικό του @europacleague στην Αλβανία….” αναφέρει στο ποστάρισμα του ο Λευτέρης Αυγενάκης.

 

Πόσο περήφανοι να νιώθουν απόψε άραγε ορισμένοι από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ;
Απέσυραν με αστείες δικαιολογίες την υποψηφιότητα του Παγκρητίου Σταδίου, που ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί, χαρίζοντας τον τελικό του @europacleague στην Αλβανία….⚽https://t.co/vKe9Zdazhb pic.twitter.com/1ULSpALIQs

— Lefteris Avgenakis (@l_avgenakis) December 3, 2020

To άρθρο Αυγενάκης κατά ΕΠΟ: “Πόσο περήφανοι που χάρισαν τον τελικό Europa Conference League στην Αλβανία;” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα