ΑΕΚ – Μπράγκα 1-3 LIVE: Στο… χαλαρό οι Πορτογάλοι – Νέα στιγμή αδράνειας

20:42 3/12/2020 - Πηγή: NewsIt

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Μπράγκα στο ΟΑΚΑ, έχοντας μόνο κάποιες μικρές μαθηματικές ελπίδες για πρόκριση στους «32» του Europa League.

Ελπίδες πρόκρισης υπάρχουν, αλλά είναι ελάχιστες. Η ΑΕΚ φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ την Μπράγκα, για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League

έχοντας σαν κυριότερο στόχο μια καλή εμφάνιση που θα τους δώσει βαθμούς, χρήματα  (600.000 ευρώ), αλλά και… ψυχολογία ενόψει Παναθηναϊκού.

Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για την ΑΕΚ, εάν θέλει να διατηρήσει ζωντανές τις λιγοστές ελπίδες της για την πρόκριση στους «32» της διοργάνωσης μετά το κάζο με τη Ζόρια στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Μόνο νίκη θέλει και η Μπράγκας, προκειμένου να «κλειδώσει» από τώρα την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Στο άλλο ματς του ομίλου, η Ζόρια φιλοξενεί την Λέστερ, που έχει ήδη προκριθεί.

Παρακολουθήστε LIVE την αναμέτρηση από το NewsIt.gr

 

Με απολογισμό έως τώρα 3 βαθμούς, η ΑΕΚ ελπίζει μόνο σε ένα εξαιρετικά απίθανο σενάριο για να περάσει στην επόμενη φάση. Να νικήσει σήμερα αλλά και στην τελευταία αγωνιστική τη Λέστερ στην Αγγλία στις 10 Δεκεμβρίου και παράλληλα την ίδια ημέρα η Μπράγκα να μην καταφέρει να νικήσει εντός έδρας την αδιάφορη Ζόρια.

Στο αποψινό ματς, η ΑΕΚ δεν θα έχει στη διάθεσή της τον τιμωρημένο Σάκχοφ, τους τραυματίες Λόπες, Τσιγκρίνσκι και τους Παουλίνιο, Σιμάνσκι που δεν έχουν δηλωθεί στην UEFA.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Γκεόργκι Καμπάκοφ (Βουλγαρία)

To άρθρο ΑΕΚ – Μπράγκα 1-3 LIVE: Στο… χαλαρό οι Πορτογάλοι – Νέα στιγμή αδράνειας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα