Ασέλγεια 14χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Την φιλούσε στα μάγουλα και στο στόμα συνεχώς»

18:11 21/10/2022 - Πηγή: NewsIt

Συγκλονίζει η κατάθεση της μητέρας του 14χρονου κοριτσιού που κατήγγειλε ότι 42χρονος την παρενόχλησε σεξουαλικά στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης.

Η σοκαριστική κατάθεση της μητέρας του κοριτσιού διαβάστηκε στο δικαστήριο και μέσα από αυτήν αποκάλυψε πώς ο 42χρονος προσέγγισε την κόρη της και ανέφερε: «Η κόρη μου με κάλεσε στο τηλέφωνο, όταν βρισκόμουν στην εργασία μου και μου είπε ότι δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση. Μου τηλεφώνησε στο κινητό και μου είπε οτι αυτός

θα πήγαινε στα Βασιλικά για να πιει καφέ και ήθελε να συναντηθούν για να μιλήσουν. Επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του και την πήγε σε ένα σημείο πιο κάτω. Εκεί σταμάτησε και έσβησε την μηχανή. Βγήκαν έξω και την χάιδευε στα χέρια και το σώμα, ενώ της ζήτησε να καθίσει στα γόνατά του. Εκείνη αρνήθηκε, μπήκαν ξανά στο αυτοκίνητο και έκατσαν στη θέση του οδηγού και του συνοδηγού. Την τράβηξε από το κεφάλι, την φιλούσε στα μάγουλα και στο στόμα συνεχώς. Φοβήθηκε και του είπε ότι ήθελε να γυρίσει πίσω”, συνέχισε η μητέρα της ανήλικης.
“Προσέφερε βότκα στο παιδί, ενώ της ζήτησε να μην πει τίποτα σε κανέναν για όσα έγιναν, καθώς θα την μάλωναν”.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 42χρονος γνώριζε την 14χρονη όσο και τα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας, ενώ με την ανήλικη φέρεται να μιλούσαν και τηλεφωνικά και με βίντεοκλήσεις.

Ο 42χρονος κατηγορούμενος επέμενε στον ισχυρισμό του ότι η ανήλικη του τηλεφώνησε και εκείνη είναι που ζήτησε να συναντηθούν για να τη βοηθήσει με ένα προσωπικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε. Χαρακτηριστικά τόνισε: “Εγώ δεν παίρνω κοριτσάκια τηλέφωνο”.

Ο 42χρονος κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και παραπέμθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, όμως λόγω της απουσίας της μητέρας της καταγγέλουσας από την αίθουσα, το δικαστήριο αναβλήθηκε και αφέθηκε ελεύθερος.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΜΠΙΔΗΣ

To άρθρο Ασέλγεια 14χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Την φιλούσε στα μάγουλα και στο στόμα συνεχώς» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ασέλγεια 14χρονης, Θεσσαλονίκη, Την,aselgeia 14chronis, thessaloniki, tin