Άρσεναλ – Ολυμπιακός: Για την υπέρβαση οι “ερυθρόλευκοι”!

12:07 27/2/2020 - Πηγή: NewsIt

Με στόχο την υπέρβαση που θα τον οδηγήσει στους “16” του Europa League, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε (27/2, 22:00, LIVE από το Newsit.gr, CosmoteSport 2) την Άρσεναλ στο Λονδίνο, στην ρεβάνς της ήττας με 1-0 στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.

Μία ανατροπή που θα γράψει ιστορία θα επιχειρήσει ο Ολυμπιακός

κόντρα στην Άρσεναλ απόψε (27/2, 22:00, LIVE από το Newsit.gr, CosmoteSport 2) στο Λονδίνο. Η ελληνική ομάδα θα παραταχθεί με ιδανική ψυχολογία, δεδομένου ότι μετά την νίκη με 1-0 στο ντέρμπι κορυφής επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, απέκτησε σημαντικό προβάδισμα στην διεκδίκηση του ελληνικού πρωταθλήματος.

Παράλληλα, οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς, απέδειξαν στον πρώτο αγώνα, πως η Αρσεναλ δεν είναι η ομάδα «φόβητρο» και πως εάν αγωνισθούν με συγκέντρωση και στοχοπροσήλωση, έχουν την ποιότητα να διεκδικήσουν το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι Λονδρέζοι, αφορά στην αμυντική λειτουργία, αφού και στο φαληρικό γήπεδο, αλλά και στους περισσότερους αγώνες της, η αγγλική ομάδα… δίνει πολλές ευκαιρίες στον αντίπαλο.

Εκτός μάχης πέραν του Σεμέδο είναι ο τραυματίας Σουντανί αλλά και ο Φορτούνης που έμεινε εκτός αποστολής με απόφαση του Μαρτίνς. Ο Ολυμπιακός πάντως θα έχει στο πλευρό του περίπου 6.000 Έλληνες, ενώ στο Λονδίνο έχει ταξιδέψει για να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Η Αρσεναλ, που ήταν από την αρχή το φαβορί του ζευγαριού, έχει το «πάνω χέρι», καθώς αφ΄ ενός αυτή καλείται να διατηρήσει τα κεκτημένα και αφ΄ ετέρου προέρχεται από ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων. Εκτός μάχης για τους «κανονιέρηδες» είναι οι τραυματίες Κολάσινατς και Τσέιμπερς, όπως και οι ανέτοιμοι Σοάρες και Τίρνι.

To άρθρο Άρσεναλ – Ολυμπιακός: Για την υπέρβαση οι “ερυθρόλευκοι”! δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Keywords
Τυχαία Θέματα