ΑΠΟΕΛ: “Θρίλερ” στον αέρα! Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου που μετέφερε οπαδούς στη Βασιλεία

11:27 27/2/2020 - Πηγή: NewsIt

Τεχνικό πρόβλημα παρουσιάστηκε σε αεροπλάνο που αναχωρούσε για Βασιλεία, στην οποία επέβαιναν οπαδοί της ομάδας του ΑΠΟΕΛ.

Μία αγχωτική και… αξέχαστη εμπειρία έζησαν 150 οπαδοί του ΑΠΟΕΛ που ξεκίνησαν σήμερα (27/2) από την Λευκωσία για την Βασιλεία της Ελβετίας, όπου η ομάδα τους αντιμετωπίζει την τοπική ομάδα για την φάση των “32” του Europa League,

καθώς το αεροπλάνο που τους μετέφερε αντιμετώπισε τεχνικό πρόβλημα που δεν μπορούσε να επιλυθεί και αναγκάστηκε να γυρίσει πίσω στην Κύπρο.

Όπως μεταδίδουν τα κυπριακά Μέσα η πτήση αναχώρησε στις 08:05 το πρωί και λόγω τεχνικού προβλήματος που παρουσιάστηκε στις 08:50 επέστρεψε εκτάκτως στο αεροδρόμιο της Πάφου. Στο αεροπλάνο επέβαιναν 150 περίπου άτομα, 100 εκ των οποίων μεταφέρθηκαν στο Αεροδρόμιο Λάρνακας ώστε να αποφασισθεί εάν πρόκειται να διευθετηθεί νέα πτήση.

Όλοι πάντως είναι καλά στην υγεία τους, απλώς ο ΑΠΟΕΛ αναμένεται να αγωνιστεί χωρίς να έχεις φιλάθλους στο πλευρό του απόψε.

To άρθρο ΑΠΟΕΛ: “Θρίλερ” στον αέρα! Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου που μετέφερε οπαδούς στη Βασιλεία δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Keywords
Τυχαία Θέματα