Άρης – Ολυμπιακός 2-1: Νίκη για τους Θεσσαλονικείς με κορυφαίο τον Καμάτσο

23:17 11/7/2022 - Πηγή: NewsIt

Ο Άρης έδειξε έτοιμος για τα προκριματικά του Conference League. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης επικράτησε εντός έδρας του Ολυμπιακού με 2-1 σε φιλική αναμέτρηση, με τους Πειραιώτες να δείχνουν ότι θέλουν ακόμα δουλειά, προκειμένου να είναι έτοιμοι για τα προκριματικά του Champions League.

Άρης

και Ολυμπιακός έδωσαν ένα φιλικό τεστ στο “Κλ. Βικελίδης”, με τους Μπούργκος και Μαρτίνς να έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν διάφορα πρόσωπα και να τεστάρουν την αγωνιστική κατάσταση των ομάδων τους, λίγο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι Θεσσαλονικείς έδειξαν ότι βρίσκονται στο σωστό δρόμο λίγες μέρες πριν τις αναμετρήσεις με την Γκόμελ για τα προκριματικά του Conference League, την ώρα που οι πρωταθλητές Ελλάδας προβλημάτισαν με την απόδοση τους.

Να σημειωθεί, βέβαια, ότι ο Πέδρο Μαρτίνς είχε αφήσει στην Αθήνα τους 11 βασικούς κόντρα στην Άλκμααρ και έβαλε μια εντελώς διαφορετική ενδεκάδα, θέλοντας να δώσει χρόνο σε άλλους παίκτες.

Τα τρία γκολ της φιλικής αναμέτρησης σημειώθηκαν στο δεύτερο μέρος και σε διάστημα λίγων λεπτών με τον Άρη να βρίσκει γκολ με τους Καμάτσο και Χατζηιωάννου ενώ για τον Ολυμπιακό μείωσε ο Τικίνιο.

Ο Καμάτσο εντυπωσίασε στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Άρη, καθώς πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο και ύστερα από 13 λεπτά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 στο 74′.

Πριν προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο νεαρός Χρήστος Χατζηιωάννου εκμεταλλεύτηκε το κακό διώξιμο της μπάλας από τον Μπα και μπήκε… μαζί της στα δίχτυα για το 2-0 στο 76′.

Ο Ολυμπιακός αντέδρασε και μείωσε στο 80′ σε 2-1 με γκολ του Τικίνιο, έπειτα από λάθος στην άμυνα του Άρη και προσπάθεια του Χασάν.

Στο 87′ ο Καμάτσο έκανε μία εντυπωσιακή ενέργεια κι άγγιξε το γκολ αλλά τον σταμάτησε ο Τζολάκης. Από την πλευρά τους, οι Πειραιώτες έχασαν σπουδαία ευκαιρία στο 89’ με τον Αμπουμπακάρ Καμαρά όπου στο γυριστό σουτ, η μπάλα χτύπησε στο κορμί του Φαμπιάνο.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΡΗΣ (Χερμάν Μπούργος): Κουέστα, Εμπακατά (61’ Οντουμπάτζο), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν (61’ Μαζικού), Ντουκουρέ (81’ Σγούρος), Πάπε Σέικ Ντιόπ (54’ Νταμπό), Μαντσίνι, Ιτούρμπε (61’ Καμάτσο), Πάλμα (61’ Χατζηιωάννου), Γκρέι (61’ Ματέο Γκαρσία)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Τζολάκης, Κίτσος (46’ Άβιλα), Ανδρούτσος, Μπα, Μανωλάς (75’ Παπαδόπουλος), Μπουχαλάκης (68’ Κούντε), Εμβιλά, Καρβάλιο, Ραντζέλοβιτς (67’ Χασάν), Καμαρά, Τικίνιο.

To άρθρο Άρης – Ολυμπιακός 2-1: Νίκη για τους Θεσσαλονικείς με κορυφαίο τον Καμάτσο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα