Άρης – Μακάμπι Τελ Αβίβ 2-1 LIVE: Ο Ντουκουρέ δίνει τεράστιο ενδιαφέρον στο φινάλε του ματς

20:44 11/8/2022 - Πηγή: NewsIt

Με στόχο την ανατροπή του 2-0 στο ματς του Ισραήλ και την πρόκριση στα play off Conference League, ο Άρης υποδέχεται την Μακάμπι Τελ Αβίβ, για τον τρίτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Ο Άρης ηττήθηκε… μόνο 2-0 στην έδρα της Μακάμπι Τελ Αβίβ, αφού ο Κουέστα έβγαλε αρκετές επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία του.

Ο Άρης

ελπίζει πως -με τη βοήθεια των οπαδών του- θα καταφέρει να πετύχει σκορ πρόκρισης στα play off του Conference League. Η ομάδα του Χέρμαν Μπούργος θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη -με τρία γκολ διαφορά- για να περάσει στην επόμενη φάση (δεν “μετράει” το εκτός έδρας γκολ).

Με νίκη των γηπεδούχων με διαφορά δύο τερμάτων, το ματς θα οδηγηθεί σε παράταση και πέναλτι. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα πάρει το “εισιτήριο” με οποιαδήποτε νίκη της, ισοπαλία ή ήττα με ένα γκολ διαφορά και οι Θεσσσαλονικείς θα αποχαιρετήσουν την Ευρώπη!

Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

Την αναμέτρηση Άρης – Μακάμπι Τελ Αβίβ διευθύνει ο Σκωτσέζος Τζον Μπίτον, ο οποίος έχει ως βοηθούς του τους Ντάνιελ ΜακΦάρλεϊν-Ντάγκλας Πότερ, ενώ ως 4ος ορίστηκε ο, επίσης Σκωτσέζος, Στιβ ΜακΛίν.

Ο Άρης σε περίπτωση πρόκρισης θα έχει ακόμη πιο δύσκολο έργο στα play off, όπου περιμένει η Νις. Το πρώτο ματς θα γίνει στην έδρα της ομάδας που θα προκριθεί απόψε και η ρεβάνς στη Γαλλία.

To άρθρο Άρης – Μακάμπι Τελ Αβίβ 2-1 LIVE: Ο Ντουκουρέ δίνει τεράστιο ενδιαφέρον στο φινάλε του ματς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άρης – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE, Ψάχνοντας, Ίβιτς,aris – makabi tel aviv LIVE, psachnontas, ivits