Άρης – Καρυπίδης στους παίκτες: «Αν υπάρχει κάποιος που δεν αντέχει να μου το πει τώρα»

21:20 20/9/2021 - Πηγή: NewsIt

Ο Θόδωρος Καρυπίδης βρέθηκε στην προπόνηση του Άρη και μίλησε στους παίκτες του Άκη Μάντζιου, θέλοντας να τους “ξυπνήσει” ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Οι “κίτρινοι” έχουν ξεκινήσει άσχημα τη σεζόν, αφού μετά τον αποκλεισμό στην Ευρώπη, ήρθε και η διπλή απώλεια βαθμών στις πρώτες αγωνιστικές της Superleague. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης τα… έψαλλε έτσι στους παίκτες, με τους ίδιους να απαντούν ότι «έχουμε την ευθύνη και θα το γυρίσουμε».

Η
ομιλία του Καρυπίδη

«Δεν επιτρέπεται να παρουσιάζουμε την εικόνα που έχουμε στα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Δεν είναι η εικόνα μας αυτή.

Για μένα ο Άρης είναι πάνω από όλους και θα κάνω τα πάντα για να πετύχει. Δεν με ενδιαφέρουν τα πρόσωπα. Αν υπάρχει κάποιος που δεν μπορεί να ακολουθήσει ή δεν αντέχει να μου το πει τώρα. Είμαι μαζί σας σε όλα, όμως δεν θα ανεχτώ ξανά τέτοια εικόνα.

Ο κόσμος έχει μεγάλες απαιτήσεις από εσάς. Από το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό περιμένω να είμαστε ο πραγματικός Άρης».

To άρθρο Άρης – Καρυπίδης στους παίκτες: «Αν υπάρχει κάποιος που δεν αντέχει να μου το πει τώρα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα