Διπλή τραγωδία στο Γάζι Ηρακλείου: Από το 2019 προσφύγαμε στον εισαγγελέα για κόντρες στην άσφαλτο

20:09 20/9/2021 - Πηγή: NewsIt

Στον απόηχο της τραγωδίας στο Γάζι Ηρακλείου Κρήτης με δύο νεαρά παιδιά να αφήνουν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο, συγκλονίζει η αποκάλυψη ότι πριν από ακριβώς δύο χρόνια, κάτοικος προσέφυγε στον εισαγγελέα για αυτοσχέδιους αγώνες στην περιοχή.

Μιλώντας στον Περιφερειακό Τηλεοπτικό Σταθμό CRETA, ο πρόεδρος του Εθελοντικού Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων, Γιάννης Λιονάκης, αποκάλυψε πως τον Σεπτέμβριο του 2019, κάτοικος της περιοχής προσέφυγε στον εισαγγελέα για την κατάσταση που επικρατεί

στο σημείο:

«Του είπε κάντε κάτι, εμείς δεν μπορούμε άλλο. Σας λέω μετά λόγου γνώσεως και θα αναρτήσω βίντεο παλιότερων ημερών όπου έχουμε κόντρες αυτοκινήτων και μηχανών…»!

Ο κ. Λιονάκης ανέφερε πως η «τραγωδία» αυτού του τόπου, είναι ο θεσμός στον τροχαίο θάνατο και αυτό που χαρακτηρίζει τους πολίτες, είναι η οδηγική συμπεριφορά τους και όχι από μόνος του ο δρόμος.

«Είναι γνωστό και καταγεγραμμένο ότι πάνω από το 90% ευθύνεται η παιδεία μας, η αυτοεκτίμηση μας, ο σεβασμός, η ενσυναίσθηση και στη συνέχεια φταίει ο δρόμος. Δεν πρέπει κάθε φορά να τα βάζουμε με έναν δρόμο, δεν πρέπει ό,τι βλέπουμε μπροστά μας να λέμε ότι φταίει αυτό. Είναι κυρίως η αγωγή και η κουλτούρα μας» τόνισε ο πρόεδρος του Εθελοντικού Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων.

Η διπλή τραγωδία στο Γάζι Ηρακλείου

Ήταν ξημερώματα Δευτέρας (20.09.2021) όταν η μηχανή μεγάλου κυβισμού στην οποία επέβαιναν ο 21χρονος Έρντι και ο 17χρονος Ματθαίος, προσέκρουσε πάνω σε κολόνα της ΔΕΗ στο Γάζι Ηρακλείου.

Click4more: Διπλή τραγωδία στο Γάζι Ηρακλείου: Του έλεγα μην αγοράζεις μηχανές – Συγκλονίζει η αδερφή του 21χρονου στο Live News

Επί τόπου σκοτώθηκε ο 21χρονος Έρντι, ενώ ο 17χρονος Ματθαίος, κατέληξε λίγο αργότερα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Φως στα ακριβή αίτια κάτω από τα οποία έγινε το δυστύχημα αναμένεται να δώσει η προανάκριση. Παράλληλα, αναμένεται να γίνουν τοξικολογικές εξετάσεις, για να διαπιστωθεί εάν ο 21χρονος οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης.

To άρθρο Διπλή τραγωδία στο Γάζι Ηρακλείου: Από το 2019 προσφύγαμε στον εισαγγελέα για κόντρες στην άσφαλτο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα