Απορρίφθηκε αίτημα του Ολυμπιακού για αποβολή ΠΑΟΚ και Ξάνθης! Ψήφισε κατά ο Παναθηναϊκός

18:37 25/2/2020 - Πηγή: NewsIt

Απορρίφθηκε το αίτημα του Ολυμπιακού -και άλλων δύο ΠΑΕ- στο Δ.Σ. της Superleague. Οι “ερυθρόλευκοι” ζήτησαν την αποβολή ΠΑΟΚ και Ξάνθης από το πρωτάθλημα.

Το αίτημα των ΠΑΕ Ολυμπιακός, Πανιώνιος

και ΑΕΛ για αποβολή των ΠΑΟΚ και Ξάνθης δεν πέρασε από την ψηφοφορία στο Δ.Σ. της Superleague

Ο “δικέφαλος του Βορρά” και οι ακρίτες είχαν απευθυνθεί στα πολιτικά δικαστήρια για τη σύνθεση της ΕΕΑ στην πολύκροτη υπόθεση περί πολυϊδιοκτησίας, με τον Ολυμπιακό να κάνει καταγγελία για αυτή την κίνηση.

Οι «ερυθρόλευκοι» ζήτησαν την αποβολή των δύο ΠΑΕ από το πρωτάθλημα, μέχρι να αποσύρουν τις προσφυγές τους από τα πολιτικά δικαστήρια, βασιζόμενοι στο άρθρο 35 του ΚΑΠ, που απαγορεύει την προσφυγή στα πολιτικά ή διοικητικά δικαστήρια, ενώ προβλέπει εκτός από την επιβολή προστίμου και την αποβολή από το πρωτάθλημα για όσο διάστημα διαρκεί.

Click4more: Superleague: Η… ιδιαιτερότητα στο πρόγραμμα των πλέι οφ

Υπέρ του αιτήματος εκτός των τριών ΠΑΕ, ψήφισε και ο Άρης, ενώ κατά ψήφισαν εκτός από τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη, οι Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός και Βόλος.

Υπέρ της άποψης, το θέμα να παραπεμφθεί στο Διαιτητικό Δικαστήριο, ψήφισαν οι ΑΕΚ, Ατρόμητος και ΟΦΗ. Aπό την ψηφοφορία απείχε ο Αστέρας Τρίπολης, λευκό όπως συνηθίζει σε τέτοιες περιπτώσεις ψήφισε η ΕΠΟ, ενώ απούσα από το ΔΣ ήταν η Λαμία.

Κατόπιν αυτών των δεδομένων, το αίτημα των τριών ΠΑΕ κατά του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, απορρίφθηκε.

To άρθρο Απορρίφθηκε αίτημα του Ολυμπιακού για αποβολή ΠΑΟΚ και Ξάνθης! Ψήφισε κατά ο Παναθηναϊκός δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Απορρίφθηκε, Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, Ξάνθης Ψήφισε, Παναθηναϊκός,aporrifthike, olybiakou, paok, xanthis psifise, panathinaikos