Αποκαλύψεις για συμμορία που έκανε κλοπές και διαρρήξεις σε Κοζάνη και Θεσσαλονίκη - Τι έκαναν οι δράστες

10:29 31/10/2023 - Πηγή: NewsIt

Απαντήσεις στους γρίφους που είχαν προκύψει μετά τις κλοπές και τις διαρρήξεις σε Κοζάνη και Θεσσαλονίκη, βρήκαν οι αστυνομικοί…

Από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας στη Θεσσαλονίκη, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 24χρονου για διακεκριμένες

κλοπές και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση – συμμορία.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο ανωτέρω από κοινού με άγνωστους, μέχρι στιγμής, συνεργούς του, από τέλη Απριλίου του 2022 έως τέλη Ιουνίου του 2022, προέβησαν σε τρεις διαρρήξεις σπιτιών και δύο διαρρήξεις οχημάτων, από τις περιοχές του Λαγκαδά Θεσσαλονίκης και της Κοζάνης, αφαιρώντας συνολικά κοσμήματα αξίας 9.000 ευρώ και διάφορα αντικείμενα των παθόντων.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 24χρονου στην περιοχή των Διαβατών στη Θεσσαλονίκη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία κονσόλα παιχνιδιών, δύο τάμπλετ, ένα κινητό τηλέφωνο και οκτώ αντρικά ρολόγια, τη νόμιμη κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Επιπλέον, κατασχέθηκε και ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 24χρονου, το οποίο χρησιμοποιούσαν οι δράστες ως «επιχειρησιακό» όχημα για τις μετακινήσεις τους.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

To άρθρο Αποκαλύψεις για συμμορία που έκανε κλοπές και διαρρήξεις σε Κοζάνη και Θεσσαλονίκη - Τι έκαναν οι δράστες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αποκαλύψεις, Κοζάνη, Θεσσαλονίκη,apokalypseis, kozani, thessaloniki