Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 24χρονος για συμμορία και κλοπές σε σπίτια και αυτοκίνητα στον Λαγκαδά

..

Δικογραφία σε βάρος 24χρονου για διακεκριμένες  περιπτώσεις κλοπών και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση – συμμορία σχηματίστηκε από αστυνομικούς του  Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Ο 24χρονος, μαζί με άγνωστους, μέχρι στιγμής, συνεργούς του, από τα τέλη Απριλίου του 2022 έως τα τέλη Ιουνίου του

2022, προέβησαν σε τρεις διαρρήξεις οικιών και δύο διαρρήξεις οχημάτων, από τις περιοχές του Λαγκαδά Θεσσαλονίκης και της Κοζάνης, αφαιρώντας συνολικά κοσμήματα αξίας 9.000 ευρώ και διάφορα αντικείμενα των παθόντων.

Σε έρευνα στο σπίτι του 24χρονου στην περιοχή των Διαβατών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία κονσόλα παιχνιδιών, δύο τάμπλετ, ένα κινητό τηλέφωνο και οκτώ αντρικά ρολόγια, τη νόμιμη κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Επιπλέον, κατασχέθηκε και ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 24χρονου, το οποίο χρησιμοποιούσαν οι δράστες ως «επιχειρησιακό» όχημα για τις μετακινήσεις τους.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

Πηγή: ΑΠΕ

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕLive: "Κόλαση επί Γης" η Γάζα, τρόμος στα νοσοκομεία-Ισραήλ: Χτυπάμε στόχους σε όλο τον θύλακαΟ πρέσβης του Ισραήλ στον ΟΗΕ καρφίτσωσε το κίτρινο αστέρι στο πέτο τουΙσραήλ: Διακοπή μεταβίβασης φορολογικών εσόδων στην Παλαιστινιακή Αρχή-"Υποστηρίζει την Χαμάς"
Keywords
Τυχαία Θέματα
Θεσσαλονίκη, Συνελήφθη 24χρονος, Λαγκαδά,thessaloniki, synelifthi 24chronos, lagkada