«Απαγορευτικό» και από Serie A στα ταξίδια διεθνών ποδοσφαιριστών προς χώρες της «κόκκινης» λίστας

21:49 25/8/2021 - Πηγή: NewsIt

Μεγαλώνει το πρόβλημα! Παρά την έκκληση που έκανε ο Τζιάνι Ινφαντίνο, η Serie A “αντιγράφει” Premier League – La Liga και να βάζει “φρένο” στους διεθνείς ποδοσφαιριστές του πρωταθλήματος, που πρόκειται να ταξιδέψουν -με τις εθνικές τους ομάδες- σε “κόκκινες” χώρες, λόγω κορονοϊού.

Σε… κίνδυνο φαίνεται πως βρίσκονται αρκετά από τα προσεχή ματς των προκριματικών

του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Premier League, La Liga και Serie A υποστηρίζουν τις ομάδες του πρωταθλήματος, που δεν έχουν σκοπό να αφήσουν τους ποδοσφαιριστές τους να ταξιδέψουν -μαζί με τις εθνικές τους ομάδες- για να δώσουν αγώνες σε χώρες που βρίσκονται στην “κόκκινη” λίστα, λόγω κορονοϊού.

Click4more: Η Premier League «μπλοκάρει» τα ταξίδια των διεθνών ποδοσφαιριστών προς χώρες της κόκκινης λίστας

Η ιταλική Λίγκα στέκεται στο πλευρό των ομάδων της, αφού οι συγκεκριμένοι παίκτες -στην περίπτωση που κάνουν τα συγκεκριμένα ταξίδια- θα πρέπει να μπουν σε δεκαήμερη καραντίνα, με την επιστροφή τους στην Ιταλία.

Θυμίζουμε ότι μέσα στην ημέρα ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, αντέδρασε στο… φρένο που προσπαθούν να βάλουν οι Λίγκες στους συγκεκριμένους διεθνείς παίκτες.

To άρθρο «Απαγορευτικό» και από Serie A στα ταξίδια διεθνών ποδοσφαιριστών προς χώρες της «κόκκινης» λίστας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα