Αντώνης Κανάκης: Συγκλονισμένος από το θάνατο της αδερφής του Αντώνη Παραρά

00:36 7/2/2024 - Πηγή: NewsIt

Μια διαφορετική έναρξη έκανε ο Αντώνης Κανάκης στην εκπομπή των Ράδιο Αρβύλα, την Τρίτη (06.02.2024). Μίλησε για μια απώλεια που τον συγκλόνισε, αυτή της αδερφής του αείμνηστου Αντώνη Παραρά.

Μόλις μια μέρα πριν ο Αντώνης Κανάκης είχε μιλήσει για τη συμπλήρωση 27 ετών από τον θάνατο του Αντώνη Παραρά, του ενός από τους τρεις (μαζί και με τον Σωτήρη Καλυβάτση) του θρυλικού Comfuzio.

Και τώρα, μια μέρα μετά, ενημέρωσε τους τηλεθεατές ότι έφυγε από τη ζωή και η αδερφή του Αντώνη Παραρά!

«Κυρίες

και κύριοι, ειλικρινά δεν έχω τη διάθεση να στεναχωρήσω κανέναν, ούτε εσάς στο στούντιο, ούτε εσάς στο σπίτι αλλά θα ξεκινήσω λίγο διαφορετικά. Συμβαίνουν κάποια πράγματα ορισμένες φορές, στα οποία πραγματικά τα χάνεις, δεν ξέρεις πώς να τα χαρακτηρίσεις.

Δεν έχουμε και καθόλου όρεξη για στεναχώριες, γιατί έχουμε κουραστεί να στεναχωριόμαστε. Δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε σας αλλά όλο τέτοια πράγμα ακούμε τον τελευταίο καιρό.

Χθες ήταν η μέρα που μιλούσαμε για τον φίλο μας τον Αντώνη (Παραρά), που συμπληρώνονται 27 χρόνια από τον θάνατό του, και σήμερα, πριν λίγες ώρες, μάθαμε ότι “έφυγε” από τη ζωή και η Βίκυ, η αδελφή του Αντώνη Παραρά. 27 χρόνια μετά, σχεδόν την ίδια μέρα», αποκάλυψε ο Αντώνης Κανάκης σοκαρισμένος.

«Πραγματικά νιώθω πολύ έντονα την ανάγκη να στείλω τους χαιρετισμούς μου, τα συλλυπητήριά μου, τη σκέψη μου, την αγάπη μου – όλοι μας δηλαδή, γιατί αυτό συζητούσαμε – στην οικογένεια… στη μητέρα τους, την Αριάδνη… Αριάδνη, τι να σου πω;

Πραγματικά, είσαι ένας από τους πιο δυνατούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου και θέλω να ξέρεις απλά ότι είσαι στη σκέψη μας», κατέληξε ο Αντώνης Κανάκης.

To άρθρο Αντώνης Κανάκης: Συγκλονισμένος από το θάνατο της αδερφής του Αντώνη Παραρά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αντώνης Κανάκης, Συγκλονισμένος, Αντώνη Παραρά,antonis kanakis, sygklonismenos, antoni parara