Γη της ελιάς: Συγγενείς και φίλοι γυρίζουν την πλάτη στον Δημοσθένη

23:00 6/2/2024 - Πηγή: NewsIt

Καταιγισμός εξελίξεων στη σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς». Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια που θα προβληθούν από την Τετάρτη 7 έως και την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024.

Ο Στάθης σιγουρεύεται όλο και περισσότερο για το μπλέξιμο της Αριάδνης με τον ανιψιό του καλύτερού του φίλου και τρέμει για την ημέρα που θα βρεθεί αντιμέτωπος με την κοινωνία της Μάνης.

Η γη της ελιάς: Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου στις 21:00

Επεισόδιο 93: Η Ξένια γεννάει ένα υγιέστατο αγοράκι και ο Δημοσθένης ψάχνει γυναίκα για να το κρατάει στο σπίτι, ενώ φίλοι

και συγγενείς τού γυρίζουν την πλάτη. Εξακολουθεί να αγνοεί βέβαια πως τα σχέδια της Ξένιας έχουν αλλάξει.

Ο Κωνσταντίνος μιλάει στην Ισμήνη για το «περαστικό» φλερτ του Χρήστου και της Αριάδνης κι εκείνη αποφασίζει να λάβει τα μέτρα της. Ο Στάθης σιγουρεύεται όλο και περισσότερο για το μπλέξιμο της Αριάδνης με τον ανιψιό του καλύτερού του φίλου και τρέμει για την ημέρα που θα βρεθεί αντιμέτωπος με την κοινωνία της Μάνης.

Η Αναστασία και ο Αποστόλης ετοιμάζονται για τον αρραβώνα τους. Ο Στάθης δεν αντέχει να ζει με την αμφιβολία και σκέφτεται να παρακολουθήσει την Αριάδνη.

Η γη της ελιάς: Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου στις 21:00

Επεισόδιο 94: Ο αρραβώνας του Αποστόλη και της Αναστασίας γίνεται στο σπίτι της Αθηνάς και όλοι οι φίλοι και συγγενείς πηγαίνουν για να τους ευχηθούν.

Η Ισμήνη καλεί την Αριάδνη στο σπίτι της και τη ρωτάει ευθέως αν συμβαίνει κάτι ανάμεσα σ’ εκείνη και τον Χρήστο, φέρνοντάς τη σε πολύ δύσκολη θέση. Η Ιουλία ετοιμάζεται για τη μετακόμισή της στην Αθήνα, ενώ ο Στάθης παραμένει αρνητικός.

Ο Χρήστος, έξαλλος, πηγαίνει στην Ισμήνη και απαιτεί να μην ανακατατευτεί ξανά στη ζωή του και να αφήσει την Αριάδνη ήσυχη.

Η Αμαλία ζητάει τα ρέστα από τον Μάνο και τη Μαρίνα για τη συμπεριφορά τους τον τελευταίο καιρό κι αυτός της παραδέχεται ότι δεν θέλουν να τη βλέπουν μπροστά τους.

Η γη της ελιάς: Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου στις 21:40

Επεισόδιο 95: Ο Χρήστος μαλώνει με τον Κωνσταντίνο και την Ισμήνη, επειδή ανακατεύονται στη ζωή του. Η Ασπασία βρίσκει σπίτι προς αγορά, ενώ ο Δημοσθένης συνεχίζει να την παρακαλάει να γυρίσει πίσω. Η Ιουλία χαιρετάει τους αγαπημένους της και ο Στάθης τη βοηθάει να μετακομίσει στην Αθήνα. Η έρευνα στο σπίτι των Ρουσσέων εντείνεται και η Δήμητρα καταφέρνει να μπει στο υπόγειο. Ο Τάσος αποφασίζει να δώσει μια ευκαιρία στη γυναίκα του και χωρίζει την Αρετή. Ο Κωνσταντίνος λαμβάνει ένα ύποπτο τηλεφώνημα που θα του ταράξει τη γαλήνη…

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Με τον Νίκο Γαλανό

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αντιγόνη Νεοφύτου, Αγγελική Κιντώνη, Μελίνα Κόντη, Ζωή Γεράζη, Νάγια T. Καρακώστα, Βάσω Παύλου, Νικόλ Χριστοδούλου, Νίκος Κοσώνας, Μίλτος Χαρόβας, Ειρήνη Τάσσου

Ορέστης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Αγγελική, η μικρή Κλειώ

Και οι:

Στέλα Φυρογένη

Κούλλης Νικολάου

Βάσια Παναγοπούλου

Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου

Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης

Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου

Guest star, Μάρω Κοντού

ΕκτέλεσηΠαραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS

Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2022-2023.

To άρθρο Γη της ελιάς: Συγγενείς και φίλοι γυρίζουν την πλάτη στον Δημοσθένη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα