Αγγλία – Δανία LIVE για ένα εισιτήριο στον τελικό του Euro 2020

21:45 7/7/2021 - Πηγή: NewsIt

Η Αγγλία «συγκρούεται» με την Δανία στο «Γουέμπλεϊ» στον δεύτερο ημιτελικό του Euro 2020, με έπαθλο ένα εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της Κυριακής (11/7) κόντρα στην Ιταλία.

Το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας της θέλει να κατακτήσει η Αγγλία που αντιμετωπίζει -ουσιαστικά εντός έδρας- τη Δανία στον ημιτελικό του Euro 2020. Τα «τρία λιοντάρια» φτάνουν για δεύτερη σερί φορά στην τετράδα μίας μεγάλης διοργάνωσης, από όταν ανέλαβε ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ την τεχνική ηγεσία, αλλά αυτή τη φορά με «όπλο» το «Γουέμπλεϊ» όπου θα διεξαχθεί και ο

τελικός της διοργάνωσης, θέλουν να πάνε ως το τέρμα και να στεφθούν για πρώτη φορά πρωταθλητές Ευρώπης.

Για να φτάσουν ως εδώ έδωσαν τα τρία ματς του ομίλου στο «Γουέμπλεϊ», όπου νίκησαν Κροατία και Ττσεχία, ενώ ήρθα ισόπαλοι χωρίς τέρματα με τους γείτονες Σκωτσέζους και εν συνεχεία, με πρωταγωνιστές τους Στέρλινγκ και Κέιν «ξόρκισαν» το «φάντασμα» της Γερμανίας στους «16» και ισοπέδωσαν την Ουκρανία με 4-0 στον προημιτελικό του «Ολίμπικο». 

Παρακολουθήστε LIVE την εξέλιξη του ημιτελικού από το Newsit.gr

Στον αντίποδα η Δανία, μετά τη σοκαριστική κατάρρευση του Κρίστιαν Έρικσεν στο ματς της πρεμιέρας με τη Φινλανδία, που συνδυάστηκε με ήττα (1-0), βρέθηκε με τη πλάτη στον τοίχο χάνοντας και από το Βέλγιο, πριν ξεσπάσει πάνω στη Ρωσία, την οποία διέλυσε με 4-1 στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων και προκρίθηκε στη φάση των «16».

Εκεί άλλη μία τεσσάρα (4-0) επί της Ουαλία, σφράγισε την πρόκριση για τα προημιτελικά, όπου ούτε οι Τσέχοι μπόρεσαν να σταματήσουν τους «βίκινγκς» που παλεύουν για το δεύτερο… θαύμα μετά το 1992, όταν και είχαν στεφθεί πρωταθλητές Ευρώπης για πρώτη και μοναδική φορά στην ιστορία τους. 

To άρθρο Αγγλία – Δανία LIVE για ένα εισιτήριο στον τελικό του Euro 2020 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα