Αναντολού Εφές – Παναθηναϊκός LIVE: Ξεφεύγει η διαφορά

19:25 23/12/2022 - Πηγή: NewsIt

Ο Παναθηναϊκός παίζει στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στην πρωταθλήτρια, Αναντολού Εφές, στοχεύοντας να επιστρέψει στις νίκες μετά από δύο συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα στην Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην έδρα της Αναντολού Εφές, για την 15η αγωνιστική της Euroleague.

Το «τριφύλλι» θα επιδιώξει να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά τις δύο σερί ήττες που γνώρισε στην Ισπανία, από τη Βαλένθια και την Μπαρτσελόνα.

Η… αποστολή της ομάδας του Ντέγιαν Ράντονιτς είναι δύσκολη κόντρα στην κάτοχο του τροπαίου, η οποία επίσης θέλει να επιστρέψει στις νίκες, καθώς μετράει δύο διαδοχικές ήττες (εντός από Μπασκόνια και εκτός από Παρτιζάν).

Ο Μάριους Γκριγκόνις είναι και πάλι στη διάθεση του Ντέγιαν Ράντονιτς. Παρόλα αυτά, το απουσιολόγιο των «πρασίνων» δεν είναι λευκό, καθώς οι Λευτέρης Μποχωρίδης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης και Αρτούρας Γκουντάιτις δεν μπήκαν στο αεροπλάνο.O Εργκίν Αταμάν δεν θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Σέιν Λάρκιν.

Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

 

Στις μεταξύ τους αναμετρήσεις στον 21ο αιώνα, ο Παναθηναϊκός προηγείται 17-11 της τουρκικής ομάδας, ενώ ο γηπεδούχος έχει επικρατήσει στα επτά από τα τελευταία εννέα παιχνίδια τους.

To άρθρο Αναντολού Εφές – Παναθηναϊκός LIVE: Ξεφεύγει η διαφορά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αναντολού Εφές – Παναθηναϊκός LIVE, Δύσκολη,anantolou efes – panathinaikos LIVE, dyskoli