Αλέξης Παππάς – Survivor: Γιατί «εξαφανίστηκε» η σύντροφός του – Τι δηλώνει η ίδια

13:40 27/4/2021 - Πηγή: NewsIt

Κάτι τρέχει με τον Αλέξη Παππά, που αποχώρησε από το Survivor, και τη σύντροφό του, η οποία… εξαφανίστηκε από δύο τηλεοπτικές εκπομπές. Τι απαντάειη ίδια.

Κρίση φαίνεται πως περνάει η σχέση του Αλέξη Παππά με τη σύντροφό του, Alessia, λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή του από το Survivor.

Η ξανθιά καλλονή είχε συμφωνήσει να εμφανιστεί στην εκπομπή Happy Day και στην εκπομπή “Πρωινό” το πρωί της

Μεγάλης Δευτέρας, ωστόσο σε καμία από τις δύο εκπομπές δεν ήταν τυπική στο ραντεβού της.

Το πρωί της Μεγάλης Τρίτης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε το παρασκήνιο της εξαφάνισής της.

«Έχουμε καταλάβει, χωρίς να είμαστε βέβαιοι γιατί δεν παρακολουθούμε τις συνομιλίες των ανθρώπων, ότι πρέπει να έχει υπάρξει κρίση ανάμεσα σε αυτόν και την Alessia.

Θα σας πω ότι χθες η Alessia ήταν να βρίσκεται ζωντανά στην εκπομπή μας, ενώ τα είχαμε συνεννοηθεί όλα, ξαφνικά εξαφανίστηκε.

Δεν σήκωνε τα τηλέφωνα, μετά μας είπε ότι δεν έπιανε το κινητό της και να γίνει η σύνδεση πιο μετά.

Μετά πάλι εξαφανίστηκε και το ίδιο έκανε και σε άλλη τηλεοπτική εκπομπή, που σημαίνει προφανώς ότι ο Αλέξης, βλέποντάς την στα κανάλια να δίνει συνεντεύξεις ως η σύντροφός του, της είπε ότι “κοίτα, μια φορά συναντηθήκαμε στη σκάλα στο Μονακό, μη βγαίνεις να μιλάς”», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στο Happy Day.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Τι δηλώνει η Alessia Demetz για τον Αλέξη Παππά 

Η Alessia Demetz, πάντως έλυσε τις απορίες μας, μιλώντας ζωντανά στο Πρωινό την Μεγάλη Τρίτη. «Έχουμε μιλήσει, όλα είναι καλά. Φάγαμε μαζί μέσω face time. Έχει ωριμάσει πολύ όλη αυτή η εμπειρία τον Αλέξη Παππά. Χθες μιλήσαμε μισή ώρα στο τηλέφωνο και υπάρχει μια μεγάλη επιθυμία να συναντηθούμε.

Πιστεύω ότι θα πρέπει να έρθει στο Ντουμπάι. Τώρα είναι σε καραντίνα, όταν τελειώσει αυτό το διάστημα σίγουρα θα συναντηθούμε. Δεν μπορώ να απαντήσω αν είμαι ερωτευμένη μαζί του», είπε η Alessia Demetz.

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο στο Survivor:

To άρθρο Αλέξης Παππάς – Survivor: Γιατί «εξαφανίστηκε» η σύντροφός του – Τι δηλώνει η ίδια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα