MasterChef 5: Όταν η Λία τραγουδούσε σε μπουζούκια στο Βόλο

13:21 27/4/2021 - Πηγή: NewsIt

Η Λία Μακροστεργίου μπορεί να αποχώρησε λίγο πριν την τελική 10άδα του Masterchef, και για πρώτη φορά βλέπουμε φωτογραφίες της από την εποχή που τραγουδούσε σε μπουζούκια στο Βόλο.

Η Λία Μακροστεργίου αποχώρησε οριστικά από το MasterChef, χωρίς να στήσει πιάτο στη δοκιμασία αποχώρησης, λίγο πριν μπει στην τελική δεκάδα.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή “Στη Φωλιά των Κου Κου” και μίλησε για την πορεία της στο παιχνίδι, για την συγκινητική εξομολόγηση που έκανε χθες αλλά και για

την περίοδο που τραγουδούσε στα μπουζούκια.

«Δεν είχα αναφερθεί ποτέ σε αυτά… Άτομα της παραγωγής δεν τα ήξεραν καν για να με ρωτήσουν. Δεν ήθελα να μπω μέσα στο παιχνίδι και να πιαστώ από κάτι τέτοιο.

Ήταν μια μέρα πολύ συναισθηματικά φορτισμένη… Ένιωσα ότι έπινα έναν καφέ με έναν φίλο μου έξω, όταν μιλούσα στον δημοσιογράφο. Πέρασα δύσκολα, αλλά δεν είμαι η μόνη. Το βλέπουμε καθημερινά γύρω μας… Η ζωή μου είναι στα χέρια μου» εξομολογήθηκε η Λία στον Κρατερό Κατσούλη και στην Κατερίνα Καραβάτου.

Λίγο αργότερα, η Λία αναφέρθηκε και στην εποχή που… εργαζόταν ως τραγουδίστρια στα μπουζούκια! Η εκπομπή έδειξε φωτογραφίες της πρώην παίκτριας του MasterChef να τραγουδά σε νυχτερινά κέντρα του Βόλου.

«Τραγουδούσα εννιά χρόνια με διαλείμματα, από τα 16 έως τα 25 που έμεινα έγκυος. Δεν μου άρεσαν ποτέ τα μπουζουκια. Είχε ένα πολύ καλό μεροκάματο», δήλωσε στην εκπομπή η Λία.

To άρθρο MasterChef 5: Όταν η Λία τραγουδούσε σε μπουζούκια στο Βόλο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα