Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Όταν χώρισαν οι γονείς μου, ο πατέρας μου έφυγε και δεν υπήρχαν καθόλου λεφτά

22:36 7/1/2024 - Πηγή: NewsIt

“Η μάνα μου πουλούσε τάπερ για να τα βγάλει πέρα” αποκάλυψε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος στη Βάσω Λασκαράκη, το απόγευμα της Κυριακής, όπου γύρισε πίσω στα παιδικά του χρόνια και τον χωρισμό των γονιών του καθώς και τη σχέση με τον παππού του, Αλέξη Μινωτή.

«Δυστυχώς τα χρήματα με έφεραν σε μεγάλη κόντρα με τον παππού μου, ναι, τα κληρονομικά. Διότι ο παππούς μου ήταν ένας πολύ μεγάλος ηθοποιός αλλά και ένας πολύ μεγάλος τσιγκούνης.

Και όπως ξέρεις πολύ καλά, άμα

είσαι τσιγκούνης στα λεφτά, είσαι τσιγκούνης και στην καρδιά» εξομολογήθηκε αρχικά ο δημοφιλής ηθοποιός.

«Στον κορονοϊό που μας έκλεισαν μέσα, εγώ πέρασα καταπληκτικά. Είναι ντροπή που το λέω αλλά πέρασα πάρα πολύ ωραία. Εντάξει, καταλαβαίνω πως η αφραγκία ήταν μεγάλη, δουλειά δεν υπήρχε».

«Μεγάλωσα μέσα σε μια αστική οικογένεια , μάλλον άφραγκη όμως. Όταν χώρισε ο πατέρας μου με την μητέρα μου, έφυγε αυτός στη Γερμανία και δεν υπήρχαν καθόλου λεφτά. Δηλαδή με κοροϊδεύουν και λένε «ναι, εσείς δεν είχατε λεφτά αλλά μένατε σε αυτό το σπίτι».

Έτυχε όμως να έχουμε αυτό το σπίτι, που είναι υποτίθεται στην πιο ακριβή περιοχή της Αθήνας, αλλά η μάνα μου πουλούσε τάπερ για να τα βγάλει πέρα» πρόσθεσε ακόμα ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος στη νέα του συνέντευξη στο Break του ΣΚΑΪ.

To άρθρο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Όταν χώρισαν οι γονείς μου, ο πατέρας μου έφυγε και δεν υπήρχαν καθόλου λεφτά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα
Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Όταν,alexandros antonopoulos, otan