Ζωή Ρηγοπούλου: Στεναχωρηθήκαμε αλλά δεν ξέρω ποιοι ευθύνονται για το «Μετά τη φωτιά»

21:46 7/1/2024 - Πηγή: NewsIt

“Εγώ το είδα στα sites, μόνο αυτό” παραδέχεται η Ζωή Ρηγοπούλου.

Για το απρόσμενο φινάλε της σειράς “Μετά τη φωτιά” στον ΑΝΤ1, η οποία και δεν θα επανέλθει ποτέ στο πρόγραμμα του σταθμού με νέα επεισόδια, μίλησε η Ζωή Ρηγοπούλου στην κάμερα της εκπομπής “Γεια σου” και τον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη το μεσημέρι της Κυριακής.

“Εσείς μάθατε για το τέλος

και εμείς το μάθαμε από εσάς. Δεν έχω ενημερωθεί. Το είδαμε και εμείς στα sites Πρωτοχρονιάτικο. Δεν ξέρουμε τίποτα και όπως και εσείς, έτσι κι εμείς, είμαστε εργαζόμενοι. Ηθοποιοί, τεχνικοί γύρω στα 100 άτομα, δεν ξέρουμε κάτι”.

“Δεν μπορώ να ξέρω για τον κάθε συνάδελφο, ατομικά, τι μπορεί να έγινε ως προς την ενημέρωση. Μην τους πάρω στον λαιμό μου, όχι.

Εγώ το είδα στα sites. Μόνο αυτό. Δεν ξέρω τίποτα άλλο για αυτό και ελπίζω να το μάθουμε σύντομα γιατί είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση για εμάς που είμαστε εργαζόμενοι” σημείωσε χαρακτηριστικά η έμπειρη ηθοποιός.

“Γνωρίζω ότι είχαμε πρόγραμμα να συνεχίσουμε τα γυρίσματα. Τώρα τι συνέβη, αυτό είναι θέμα άλλων σχέσεων που εμείς είμαστε οι τελευταίοι τροχοί όπως πάντα.

Αλίμονο αν δεν στεναχωρήθηκα. από αυτό ζούμε. Δεν ζούμε από κάτι άλλο. Στεναχωρηθήκαμε αλλά δεν ξέρω ποιοι ευθύνονται” τόνισε, εν συνεχεία, η Ζωή Ρηγοπούλου στις νέες τηλεοπτικές της δηλώσεις.

To άρθρο Ζωή Ρηγοπούλου: Στεναχωρηθήκαμε αλλά δεν ξέρω ποιοι ευθύνονται για το «Μετά τη φωτιά» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ζωή Ρηγοπούλου, Στεναχωρηθήκαμε, Μετά,zoi rigopoulou, stenachorithikame, meta