Άγριες Μέλισσες: πρεμιέρα με υψηλή τηλεθέαση

09:20 28/9/2021 - Πηγή: NewsIt

Τις περίμεναν πολύ και πολλοί να πετάξουν ξανά στο τηλεοπτικό τοπίο. Λογικό λοιπόν οι Άγριες Μέλισσες στην πρεμιέρα του τρίτου κύκλου να σημειώσουν υψηλές τηλεθεάσεις.

Το σενάριο της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη σε συνδυασμό με τη σκηνοθεσία και τις ερμηνείες κατάφερε να κερδίσει μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού με τους περισσότερους τηλεθεατές να συντονίζονται στη συχνότητα του ΑΝΤ1 για να δουν την πρεμιέρα του 3ου κύκλου για τις Άγριες Μέλισσες.

Σύμφωνα

με τα στοιχεία της Nielsen η σειρά σημείωσε 25,6% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 26,5% στο δυναμικό κοινό για όλη τη διάρκεια προβολής της. Να σημειωθεί ότι η σειρά του ΑΝΤ1 ήταν πρώτη στη ζώνη της για όλη τη διάρκεια προβολής της, τόσο στο γενικό σύνολο όσο και στο δυναμικό κοινό, εκτός από το πρώτο τέταρτο (από 22:00 έως 22:14) που ο «Σασμός» στον ALPHA σημείωσε υψηλότερες πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης.

Τι θα δούμε όμως, στο σημερινό επεισόδιο των Άγριων Μελισσών; Ο Ζάχος δεν ξέρει αν πρέπει να πιστέψει την αθωότητα του Λάμπρου που αποφασίζει να κρυφτεί. Όλο το χωριό προσπαθεί να τον βοηθήσει, ενώ ο Ντούνιας τον ψάχνει μανιωδώς. Ο Μπάμπης, παρά τις πιέσεις του φοβισμένου Κυριάκου, θα οδηγήσει τον Λάμπρο στο βουνό μαζί με τον Προκόπη και τους υπόλοιπους. Ο Ακύλας μαθαίνει πως η κόρη του, Κορίνα, έχει σχέση με τον Μελέτη, ο οποίος του ζητάει το χέρι της. Η Ζωή διαφωνεί με την επιλογή της κόρης της, αλλά εκείνη την απειλεί πως θ΄ αποκαλύψει το μυστικό της. Η Ασημίνα αποφασίζει να δουλέψει με τον Πέτρο παρ’ ότι είναι αδελφός του Δημήτρη Ορφανίδη. Ο Νικηφόρος υποψιάζεται πως ο Κωνσταντής κάτι του κρύβει, καθώς βλέπει τα χρέη να αυξάνονται, ενώ στο μαγαζί θα εμφανιστεί κάποιος παλιός γνώριμος από την Τρούμπα. Ο Δούκας με τη Μυρσίνη δεν μπορούν να πιστέψουν πως τα παιδιά τους θα καταθέσουν εναντίον του πατέρα τους στο δικαστήριο. Η Μυρσίνη διαφωνεί με τον Δούκα που φαίνεται να έχει παραδώσει τα όπλα, και είναι αποφασισμένη να τους αλλάξει γνώμη και να τους κερδίσει πίσω. Η Ελένη δεν ξέρει αν πρέπει να εμπιστευτεί τον Ζάχο. Τι απόφαση θα πάρουν με τον Λάμπρο; Πώς θα αντιδράσει η Ελένη όταν θα έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τον Ακύλα;

Η συνέχεια απόψε στις 10, στη συχνότητα του ΑΝΤ1 που θα προβληθεί ένα ακόμα συγκλονιστικό επεισόδιο της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς…!

To άρθρο Άγριες Μέλισσες: πρεμιέρα με υψηλή τηλεθέαση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα