Άγριες Μέλισσες: η ετυμηγορία!

13:43 30/3/2021 - Πηγή: NewsIt

Ένα πρόσωπο που δεν περίμεναν βρίσκει τη δύναμη να σταθεί απέναντι στο βασανιστή του και να δώσει το οριστικό φινάλε. Η ώρα της καταδίκης έφτασε και η δικαιοσύνη, στις «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1, δεν θα είναι «τυφλή».

Στο αποψινό επεισόδιο στις «Άγριες Μέλισσες» λοιπόν ήρθε η ώρα της κατάθεσης του Βόσκαρη και ενώ επιμένει πως όλα είναι μια σκευωρία της Ελένης εναντίον του, η σύζυγός του, η Σοφούλα, στέκεται απέναντί του και λέει την αλήθεια.

Τη δική του απόφαση ανακοινώνει κι ο Νικηφόρος στην οικογένειά του,

ενημερώνοντάς τους πως χωρίζει με την Ασημίνα και θα κρατήσει το παιδί μακριά της, αλλά και από τη φυσική του μητέρα, τη Δρόσω.

Παράλληλα ο Κωνσταντής ενημερώνει συνέχεια τη Δρόσω για όσα συμβαίνουν στο σπίτι των Σεβαστών, ενώ η Ελένη έξαλλη με την τροπή που πήραν τα πράγματα φοβάται πως θα χάσουν τελικά το παιδί και οι δύο.

Η επιστροφή της Ασημίνας αλλάζει τις συμμαχίες και πλέον οι αδερφές Σταμίρη έχουν έναν κοινό εχθρό, το Νικηφόρο, που όμως γνωρίζει πλέον το μεγάλο τους μυστικό.

Απόψε λοιπόν, στις 10, οι «Άγριες Μέλισσες» θα είναι ξανά στη συχνότητα του ΑΝΤ1 για να απολαύσουν οι τηλεθεατές ένα ακόμα «δυνατό» επεισόδιο.

To άρθρο Άγριες Μέλισσες: η ετυμηγορία! δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα